Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Αυτό θα γίνει με τους αγώνες Super League στην ΕΡΤ


Αυτό θα γίνει με τους αγώνες Super League στην ΕΡΤ
https://thessbomb.blogspot.com/
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις ΠΑΕ, στην ΕΡΤ και τη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA, ώστε να μειωθεί σημαντικά το ποσό που θα καταβάλει το κρατικό κανάλι για τη μετάδοση των αγώνων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
    Κατά τη συμφωνία, η οποία επετεύχθη έπειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, με την εμπλοκή και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα, η δημόσια τηλεόραση θα επιβαρυνθεί με ένα ποσό γύρω στα
15 εκατ. ευρώ, δηλαδή με περίπου το 1/4 όσων είχε ατύπως αποφασίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις 5 Ιουλίου, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, στη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
    Τα περισσότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια θα μεταδίδονται από τη NOVA, η οποία ούτως ή άλλως, με βάση το ισχύον προσύμφωνο, είχε την ευθύνη της παραγωγής όλων των αγώνων. Ορισμένους εξ αυτών, ωστόσο, θα μεταδίδει η ΕΡΤ, η οποία θα μπορεί να επιλέγει παιχνίδια με ενδιαφέρον ικανοποιώντας όσο το δυνατόν καλύτερα όσους δεν είναι συνδρομητές ιδιωτικών καναλιών.
    Μόλις οριστικοποιηθεί η νέα συμφωνία για τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, που θα απελευθερώσει την ΕΡΤ από ένα οικονομικό βάρος το οποίο δεν μπορούσε να σηκώσει ο προϋπολογισμός της, αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επιλογή της νέας διοίκησης που θα εγκατασταθεί στην Αγία Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου