Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/8/2019)
    Αυτές οι κάρτες με τις ανέπαφες συναλλαγές μέχρι 25 ευρώ, διευκολύνουν βέβαια, αλλά γίνονται και επικίνδυνες σε περίπτωση κλοπής. Έστω και για 25 ή 50 ή 75 ευρώ. Πρέπει να ξέρουν ΟΛΟΙ, πως όποιος έχει τέτοια κάρτα, μπορεί να πάει στην Τράπεζά του και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την κατάργηση από την κάρτα του  των ανέπαφων συναλλαγών, η δε Τράπεζα, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχτεί το αίτημα και να τις «κόψει»
------------------------------------------------
    Οι ΣΥΡΙΖΑίοι υπουργοί, βολευτές και τα σχετικά, δικαίως θεώρησαν το κράτος ιδιωτική τους επιχείρηση, και με ραβασάκια έδιναν ΕΝΤΟΛΕΣ προσλήψεως «δικών τους παιδιών», αφού… έτσι έκαναν και οι προηγουμενοι ( λένε…) Δεν ξέρω τι έκαναν οι προηγούμενοι και οι πρό-προηγούμενοι και παει λέγοντας, πολύ πιθανόν να το έκαναν. Πώς τώρα αντιμετωπίζονται οι παράνομες προσλήψεις που έγιναν: Με απόλυση; Άντε καλά…. Με δυσμενή υπηρεσιακή συμπεριφορά; (  μεταθέσεις, θέσεις κτλ) ώστε να παραιτηθούν μόνοι τους; Σιγά να μην παραιτηθούν…. Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα όλης της «βαβούρας» που θα γίνει; ΚΑΝΕΝΑ! Ο ήλιος θα συνεχίσει να ανατέλει,τα ποτάμια θα συνεχίσουν να τρέχουν κάτω από τα γιοφύρια, και οι…κρατούντες θα συνεχίσουν να «βολεύουν» τα… «δικά τους παιδιά». Μην γελιέστε, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
------------------------------------------------
    ΑΞΙΑ η Τουρκάλα τουρίστρια που αμύνθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αλλοδαπό επίδοξο ληστή στο δρόμο, στη Θεσσαλονίκη. Πολύ καλά του έκανε! Ας μην πήγαινε να την ληστέψει!
------------------------------------------------
    Το ότι η ΔΕΗ θα μας «πηδήξει», είναι αναμενόμενο. Τα μόνα ερωτήματα που θέλουν απάντηση, είναι το ΠΟΤΕ και το ΠΟΣΟ. Μάλλον θα το μάθουμε πολύ γρήγορα….
------------------------------------------------
    Δεν διανοούμαι πως η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να ανοίξει τα καταστήματα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ. Απόλυτα αντικοινωνικό και απάνθρωπο μέτρο για τους εργαζόμενους. Άλλωστε, τι θα αγοράσεις Κυριακή, που δεν μπορείς να αγοράσεις το Σάββατο ή την Δευτέρα; Μην ξεχνάμε πως και ο Κύριος είπε: «Έξη ημέρες εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε ημέρα τη εβδόμη, Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου»
------------------------------------------------
    Δεν χρειάζεται και πολλή μεγάλη νοημοσύνη, για να καταλάβουμε πως για τις πνευμονικές ασθένειες των «ατμιστών» μπορεί σε κάποιο ποσοστό να φταίει το «άτμισμα», αλλά κυρίως φταίει το μίγμα με όλα τα «σκ@@ά» που βάζουν μέσα.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου