Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Ροδίτες παρακολουθούσαν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και ενημέρωναν καταστηματάρχες για ελέγχους!


Ροδίτες παρακολουθούσαν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και ενημέρωναν καταστηματάρχες για ελέγχους!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Μια νέα, άκρως… ελληνική, «πατέντα» αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, ύστερα από τη σύλληψη δυο νεαρών που είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.
    Σύμφωνα με τη ροδίτικη εφημερίδα «δημοκρατική», όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου ενημερώθηκαν από στελέχη του ΣΔΟΕ για ύποπτες κινήσεις δυο νεαρών.
    Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας, δυο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έδειχναν να τους παρακολουθούν κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούσαν σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη της Ρόδου.
Βιντεοσκοπούσαν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ και ειδοποιούσαν για «εφόδους»
    Τα στελέχη του ΣΔΟΕ κατήγγειλαν επίσης ότι οι δυο νεαροί τούς βιντεοσκοπούσαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και σε λίγη ώρα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το δίκυκλο που είχε πάρει στο… κατόπι τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ.
    Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας 18χρονος και ένας 19χρονος (Ελληνες). Οι δυο προσαχθέντες αναγνωρίστηκαν από τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΣΔΟΕ και συνελήφθησαν.
    Οι δυο νεαροί τελικά παραδέχθηκαν ότι παρακολουθούσαν το κλιμάκιο προκειμένου να καταγράφουν σε ποια σημεία διενεργούν ελέγχους, ώστε να ενημερώσουν έγκαιρα φιλικά τους πρόσωπα τα οποία διατηρούν επιχειρήσεις στην εκάστοτε περιοχή. Στην κατοχή τους βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από τα κινητά τους τηλέφωνα στα οποία κατέγραφαν τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ και συναδέλφους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου