Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/11/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/11/2018)
        Για το 90% των μουσουλμάνων (κυρίως Αράβων), η γυναίκα είναι «RES»! Υπάρχουν όμως και οι υπόλοιποι, που είναι πολιτισμένοι, και θεωρούν την γυναίκα…. Κάτι σαν άνθρωπο! Διαβάζοντας όμως την είδηση, «κάτι δεν μου βγαίνει»! Γιατί έχω την εντύπωση πως…. η Σουηδέζα «κουνούσε την ουρίτσα της»;
--------------------------------------------------------
    Και το σήριαλ με τα αναδρομικά, καλά κρατεί! Σήμερα, μας λένε πόσα θα πάρει ο καθένας!! Μην αρχίσετε να «τάζετε» δώρα σε νύφες και σε εγγόνια, γιατί από την άλλη μεριά βγήκε η Αχτσιογλου και είπε πως δεν θα πάρει τίποτα κανένας! Εάν μάλιστα ήταν άνδρας, θα μας έλεγε «Αυτά θα πάρετε!» δέιχνοντα με την χαρακτηριστική χειρονομία…. καταλήλως!
--------------------------------------------------------
    Θυμάστε φυσικά, εκείνη τη μυστική συνάντηση του Μητσοτάκη με το Μιλόσεβιτς το 1992 στα σύνορα. Το θέμα που συζητήθηκε, ήταν η πρόταση του Μιλόσεβιτς να κάνουν «λίγο προς τα κάτω» οι Σέρβοι, «λίγο προς τα πάνω» εμείς, και να λύσουμε οριστικά το Σκοπιανό ζήτημα. Ο Μητσοτάκης δεν συμφώνησε. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, δεν είχε άδικο! Για πολλούς λόγους. Θα δίναμε και το «κάτι τι» στους Βούλγαρους ( κοιλάδα του Στρούμνιτσα) για να τους βουλώσουμε το στόμα. Τους Αλβανούς, δεν τους λογαριάζαμε, αλλά… άντε να έπαιρναν και αυτοί ένα κοματάκι. Τότε, εάν αυτό γινόταν, θα υπήρχε «ο κακός χαμός»! Όμως, μέχρι σήμερα όλα θα είχαν ξεχαστεί, ακομα περισσότερο εάν δίναμε και μια βάση στους Αμερικάνους ( που τώρα την έχουν).  Και δεν θα είχαμε τους βόρειους «γυφτοπρόξενους» να μας χλεύάζουν…. Κάποιοι, έχουν την ικανότητα να βλέπουν μακρυά…..
--------------------------------------------------------
    Δεν ήταν ανάγκη να μας πούν από την «Ε.Ε.» (χα, χα, χα…) πως οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα μόνιμα. Το ξέραμε, αφού όλα αυτό έδειχναν. Τώρα, το θέμα είναι διπλό. Πρώτον, πώς θα τους ξεφορτωθούμε, και δεύτερον πώς θα κρεμάσουμε τους υπεύθυνους! Και δεν είναι μόνο κόκκινοι…..
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου