Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/5/2018)
Ανδρέας
    Γιορτή της μητέρας, σήμερα… Η πιο άξια γιορτή, για όλους μας. Μην την ξεχάσετε. Ακόμα και αν δεν είναι πια μαζί σας, ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ! Όπου και αν είναι, δώστε της ένα φιλί, και ένα λουλούδι. Είναι το λιγώτερο που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί, είναι μαζί μας, είναι μέσα μας,  όποια και αν είναι η ηλικλια μας… Είναι Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ!
--------------------------------------
    Από ότι έμαθα, στην Μύκονο θα ανοίξουν και άλλα bitch bar. Δεν έκανα λάθος, δεν εννοούσα beach bar, αλλά… BITCH BAR! Αγγλικά, υποτίθεται πως ξέρετε. Τι…Ευρωπέη είμαστε!
--------------------------------------
    Για ακόμα μια φορά, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αγώνες πανελλήνιου ενδιαφέροντος δημοφιλών σπόρ ( Εθνικές ομάδες, τελικοί Κυπέλων και Πρωταθλημάτων ) να μεταδίδονται απ’ ευθείας ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ! Τον έλληνα φίλαθλο, τον έχουν γραμμένο … ξέρετε πού! Τον λογαριάζουν μόνο σαν εισιτήριο! Νομίζω, είχε ληφθεί κάποια απόφαση στο παρελθόν για αυτό, όμως οι προύχοντες των ΜΜΕ τους κατήργησαν. Με την συναίνεση φυσικά της Γ.Γ.Αθλητισμού.
--------------------------------------
    Πόσες φορές θα το πούμε, πως το παιχνίδι είναι «στημένο» και η τράπουλα «σημαδεμένη»; Θα το καταλάβατε νομίζω, με την απόφαση του ΣτΕ ( 13 – 12 παρακαλώ… ) για τον κατάπτυστο «νόμο Κατρούγκαλου». Πολλοί θα πούνε για επηρεασμό δικαστών. Ίσως έχουν δίκιο, όμως πάντα έτσι λέμε όταν κάτι δεν μας συμφέρει. Μην το ψάχνετε. Ο αντικειμενικός σκοπός είναινα πάει η σύνταξη στα 4 κατοστάρικα περίπου. Όλες οι συντάξεις! Και αυτό δεν μπορεί να γίνει «με τη μία». Θα γίνει σιγά – σιγά, «γλυκά – γλυκά». Προσωπικά, η όλη τακτική, μου θυμίζει την αρχή της πτώσης του χρηματιστηρίου, εκείνο το Σεπτέμβρη. Όσοι ασχολήθηκαν, θυμούνται….
--------------------------------------
     «Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν». ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου