Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/5/2018)
Ανδρέας
    Διάβασα καλά εχτές; Κινέζικο αεροπλάνο 5ης γενιάς; Κάτι σαν τα F-35 να πούμε; Ήδη, έχει πρόβλημα στις μηχανές. Βέβαια, οι κινέζοι δεν έχουν και τόση «πρεμούρα» να το διορθώσουν, αφού ανήκει στην γενική κατηγορία των .. κινέζικων προϊόντων! Μιάς χρήσεως! ‘Ε. πολλοί είναι, και μπορούν να κατασκευάσουν πολλά, και από πιλότους έχουν περίσσευμα. «Το περίσσευμα να καταναλωθεί» δεν λέγαμε;;; Βέβαια, δεν εννοούσαμε ακριβώς αυτό, αλλά… τέλος πάντων!
-----------------------------------------
    Μέχρι και η Σουηδία άρχισε να ξυπνάει! Οι «Σουηδοί Δημοκράτες» ( η «Χρυσή Αυγή» της Σουηδίας) συγκεντρώνει 20%, και ούτε αυτοδύναμη κυβέρνηση γίνεται, ούτε κυβέρνηση συνασπισμού χωρίς αυτήν…. Μπά, μάλλον θα κάνουν ότι και εμείς.. Θα συνεργαστουν αριστεροί με δεξιούς! Τώρα, τι πρόγραμμα θα βγάλουν, ο θεός και η ψυχή τους.
-----------------------------------------
    Είναι δυνατόν, σε έναν «επίγειο παράδεισο» όπως η Βενεζουέλα να υπάρχουν επιδημίες ελονοσίας; Σε αυτόν τον ( κατά ΣΥΡΙΖΑ… ) παράδεισο, δεν υπάρχουν ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ που κυκλοφορούν παντού, για να τον αντιμετωπίσουν; Μάλλον ο Μαδούρο τους έχει για δουλοπάροικους τους Βενεζουαλούς.
-----------------------------------------
    Την έπιασαν «στα πράσα» την Γεροβασίλη, την στιγμή που είχε ανοίξει το βάζο με το μέλι, και ετοιμαζόταν να βάλει την κουτάλα μέσα! ΚΟΥΤΑΛΑ, όχι κουταλάκι, ούτε κουτάλι! Δηλαδή, φτάνουμε στο σημείο να λέμε «ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα» για να μας προστατέψει από την κομματοκρατία; Ιδιαίτερη σημασία έχει η χρονική διάρκεια της απαιτούμενης προϋπηρεσίας για την κάλυψη των «χρυσών θέσεων». Τρία χρόνια! Όσο καιρό δηλαδή μας έχει «κατσικωθεί» ο ΣΥΡΙΖΑ στο σβέρκο! Δοξάστε τους! Αλλά, θα ξαναπροσπαθήσουν. Υπάρχουν τόσοι άχρηστοι που θέλουν να «βολέψουν», που θα ξαναπροσπαθήσουν! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου