Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/5/2018)
Ανδρέας
    Ισπανία: Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο διέσωσαν 408 μετανάστες.Αυτό τον τίτλο βρήκα σε είδηση ( που δεν είναι  και πολύ.. είδηση) και ασυναίσθητα την «μετέφρασα»: Ισπανία: Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο «φορτώθηκαν» ακόμα 408 λαθρομετανάστες
---------------------------------------
    Το τερπνόν μετα του ωφελίμου! Αυτό το συνδυασμό κάνουν στην Μύκονο οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ. Και… βγάζουν ψάρια! Από λαβράκια μέχρι σπάρους! Τι σπάρους γράφω, στην Μύκονο δεν υπάρχουν… Μόνο λαβράκια, τσιπούρες, μέχρι και … καρχαρίες! Άντε, «καλή δουλειά» και με την ευχή μου!
---------------------------------------
    Δηλαδή, αφού ποσοστό των Αμερικανών πιστεύει πως το σοκολατούχο γάλα το βγάζουν οι καφέ αγελάδες, εάν τους ρωτήσουμε και για τα αυγά,( και όχι αβγά, έτσι; ) θα μας πούν πως τα άσπρα αυγά τα κάνουν οι άσπρες κότες και τα καφετιά οι καφέ! Όλα γίνονται…..
---------------------------------------
    Δεν ξέρω τι κάνουν οι Ιταλοί με τον Μουσολίνι και το μικρό του όνομα, πάντως εάν με έλεγαν «Βενιζέλο», ποτέ δεν θα έδινα στο παιδί μου το όνομα «Ελευθέριος»!
---------------------------------------
    Προφανώς, ότι τους κατέβει γράφουν. Λέω για τα «γυρισμένα χιλιόμετρα» και την εξέταση του ιστορικού των δελτίων τεχνικού ελέγχου. Αφού, πουθενά δεν γράφει ότι πρέπει να φυλάσσεται μετά το πέρας της ισχύος του. Σχετικό πανελλήνιο μηχανογραφικό αρχείο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και κάθε φορά, μπορείς να πάς σε διαφορετικό ΚΤΕΟ. Ας Μας πούνε, πώς θα κάνουν τον έλεγχο βάσει των παλιών δελτίων. Όσο για τον υπολογισμό 24.000 χιλιομέτρων για μια διετία, πάλι χαζομάρες γράφουν. Το προηγούμενο αυτοκίνητό μου, από το 1994 μέχρι το 2010, είχε 95.000 χιλιόμετρα ΚΑΘΑΡΑ! Και το τωρινό, από το 2010 μέχρι σήμερα, έχει 35.000 περίπου! ( Όχι, δεν το πουλάω!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου