Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ο «FOOD BLOGGER» ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ



Ο «FOOD BLOGGER» ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
Ανδρέας
    Αναρωτιέμαι, τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί που μας προτείνουν διάφορα μέρη όπου μπορούμε να φάμε καλά και τα λεφτά μας να πιάσουν τόπο. Τόπο στην κοιλιά μας; Έστω! Δεν ξέρω, κατά πόσο έχουν πάει  σε αυτά που προτείνουν…
    Από σήμερα, εγκαινιάζω μια νεα ενότητα, στις «Γαστριμαργικές ατασθαλίες», όπου θα σας προτείνω μέρη στα οποία πήγα, και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από την ποιότητα, όσο και από τις τιμές που βρήκα.
    Η πρότασή μου για σήμερα, είναι η εξής:
«Άρωμα γλυκάνισου» ( τσιπουράδικο)
Ακτής 67, Περαία Θεσσαλονίκης, ΤΚ 57019, τηλ. 6944844413
    Πενήντα μέτρα από την σκάλα της Περαίας, αριστερά όπως «πιάνουν» τα καραβάκια, είναι το τσιπουράδικο «Άρωμα γλυκάνισου», το οποίο γνωρίζω αρκετά χρόνια και το επισκέπτομαι περιοδικά.
    Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείς να καθήσεις και στην παραλία, στην κυριολεξία « με τα πόδια στο κύμα».
    Όσες φορές πήγα, έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από τους μεζέδες, όσο και από τις τιμές.   Υπάρχουν όλοι οι γνωστοί ψαρομεζέδες, σε εκλεκτή ποιότητα, χωρίς να υστερούν τα κρεατικά. Επι πλέον, για να δοκιμάσει κανείς περισσότερα πράγματα, έχει καθιερώσει την «ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ», η ποσότητα της οποίας είναι ίση με τις μερίδες άλλων αντίστοιχων μαγαζιών.
    Τις περισσότερες φορές, παραγγέλνω «ποικιλία για δύο», η οποία αποτελείται από μία μερίδα «αλμυρό» ( αντσούγια, κολιός, σκουμπρί, λακέρδα κτλ), μία μεγάλη σαλάτα και μια μεγάλη πιατέλα, στην οποία υπάρχουν μυδοπίλαφο, τηγανιτά καλαμαράκια  , γαύρος , μύδια  , και δύο από τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα, χτυπητή, ταραμοσαλάτα , αλοιφές δηλαδή. Ο καθένας, μπορεί να ζητήσει ό τι προτιμάει. Το βέβαιο είναι πως όλοι θα σηκωθούν χορτάτοι και ικανοποιημένοι. Αυτή η ποικιλία, συνοδευόμενη από τσίπουρο, ούζο, κρασί ή ρετσίνα, κοστίζει 12 ευρώ για δύο άτομα! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου