Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά



Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά
    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον δράστη της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.
    "
Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια" αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
    Ο φερόμενος ως δράστης είναι αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά.
    Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα alphafm.gr, ο αστυνομικός συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στο κεφάλι, στην κροταφική χώρα και μια στο στήθος.
    Ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι, ενώ το άψυχο σώμα του οδηγού βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.
«
Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.
Πώς εντόπισαν τον ταξιτζή
    Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, καθώς από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.
    Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία.
Οι έρευνες
    Στην αστυνομία αμέσως σήμανε συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.
    Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία, καθώς οι άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του. Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι στο σημείο, δεν βρέθηκε όπλο.
    Στο σημείο έφτασε αργά το βράδυ και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Τι λέει συνάδελφος του ταξιτζή που εντοπίστηκε νεκρός στην Καστοριά
    Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον 52χρονο οδηγό ταξί που εντοπίστηκε νεκρός στην Καστοριά οι συνάδελφοί του.
    Αυτοκινητιστής από την Καστοριά μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα oladeka.com και αναφέρθηκε στο ερημικό σημείο κοντά στη Λεύκη που βρέθηκε η σορός του 52χρονου.
    «
Στο συγκεκριμένο σημείο ακούγαμε ότι γίνονται περίεργα πράγματα…Φαίνεται ότι ο Κ. δεν κατάλαβε που του είπαν να τους πάει ή όταν τον οδήγησαν εκεί ήταν αργά..» αναφέρει και δεν κρύβει τον πανικό του.   «Λέγαμε ότι μόνο στην Αθήνα γίνονται αυτά, αλλά να που ήρθαν και στις αυλές μας… Ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε… Το σίγουρο είναι ότι χάσαμε ένα πολύ καλό παιδί!» προσθέτει ο συνάδελφος του 52χρονου, ο οποίος είχε καταγωγή από την Τσάκωνη και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.
Τι λέει υπάλληλος της εταιρείας ραδιοταξί με την οποία συνεργαζόταν ο νεκρός οδηγός στην Καστοριά
    «
Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας ραδιοταξί με την οποία συνεργαζόταν ο 52χρονος αυτοκινητιστής που βρέθηκε πριν από λίγο νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Καστοριά.
«
Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε, καθιστώντας σαφές πως άπαντες στην εταιρεία περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου