Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μωρό μου, σου έφερα να γνωρίσεις την κόρη σου!



Μωρό μου, σου έφερα να γνωρίσεις την κόρη σου!
του Αναστασίου Φαραντάτου (Σχη ε.α.<55 span="">
    Βρίσκεστε, καθισμένος ένα βράδυ στον καναπέ με τη σύντροφό σας και παρακολουθείτε κάποια τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι της εξωτερικής πόρτας και πετιέστε με ταραχή: «καλά ποιος νά ‘ναι τέτοια ώρα;».
    Πριν ανοίξετε ρωτάτε: «ποιος είναι;»...για να πάρετε την απάντηση: «Η Άννα, το κορίτσι σου, τα είχαμε μαζί...περάσαμε τόσο ωραία πριν 15 χρόνια...άνοιξε μωρό μου».
    Η γυναίκα σας έκπληκτη και απορρημένη σας ρωτά: «ποια είναι αυτή; τι λέει ότι τα είχατε; πριν 15 χρόνια;...δηλαδή 2 χρόνια πριν εμείς παντρευτούμε;...βρε καμμιά παλιά σου γκόμενα θα είναι...άνοιξε....θα το πω στις φίλες μου να γελάσουν»
    Ανοίγετε την πόρτα και μπροστά σας βλέπετε μια καλοβαλμένη γυναίκα και δίπλα της στέκεται μια έφηβη γύρω στα 15.
    Η απροσδόκητη επίσκεψη καταλήγει να κάθεστε στο σαλόνι όλοι μαζί και εσείς να απορείτε ακόμη για το ποια είναι αυτή η γυναίκα. Αφού πέρασε η αμηχανία σας των πρώτων λεπτών, αρχίζετε τις ερωτήσεις:
«Πώς είπατε πως λέγεστε; Μα από που γνωριζόμαστε; ισχυρίζεστε ότι τα είχαμε; ποιοι είναι οι κοινοί μας γνωστοί;» κ.α. διότι η γυναίκα αυτή δεν σας θυμίζει απολύτως τίποτε...σκέφτεστε ότι πρόκειται περί φάρσας ή περί λάθους.... όμως η γυναίκα αυτή επιμένει ότι είχατε σχέση πριν 15 χρόνια και ότι χωρίσατε επειδή είχε μείνει έγκυος...ήσασταν νέος και πανικοβληθήκατε...και φύγατε μακρυά.
    Όσο αυτή μιλάει για τα περασμένα τόσο εσείς εκνευρίζεστε αφού αυτό το αστείο έχει παραγίνει...διότι φυσικά ούτε τη γυναίκα γνωρίζετε ούτε τα περιστατικά που αναφέρει έχουν συμβεί ποτέ στη ζωή σας. Η γυναίκα σας έχει αρχίσει να γίνεται καχύποπτη και τα σημάδια έντασης είναι ήδη εμφανή. Απαιτείτε από την επισκέπτριά σας να φύγει λέγοντάς της ότι δεν την γνωρίζετε, ότι αυτά στα οποία αναφέρεται από το παρελθόν ουδέποτε συνέβησαν μεταξύ σας και ότι χτύπησε λάθος πόρτα. Επιτέλους η ευγένεια και η υπομονή έχουν τα όριά τους.
    Εκείνη ξεσπάει σε κλάματα και τραβώντας το νεαρό κορίτσι από το χέρι τρέχει προς την έξοδο του σπιτιού. Στην πόρτα κοντοστέκεται και σας κατακεραυνώνει:
    «κρίμα βρε αλήτη, διότι σου έφερα να γνωρίσεις την κόρη σου!!!»
    Ερώτηση:
    «Θα αναγνωρίζατε αυτό το κορίτσι ως κόρη σας, αν και ξέρετε καλά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ούτε η γυναίκα αυτή αλλά ούτε και το κορίτσι έχουν κάποια σχέση μαζί σας, δηλαδή ότι πρόκειται περί απάτης;
     Θα του δίνατε το επίθετό σας;
     Θα του δίνατε τμήμα της περιουσίας σας, από αυτήν που θα κληρονομούσαν τα παιδιά σας
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΣΘΕΝΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΞΗ, ΑΠΛΗ , ΣΥΝΘΕΤΗ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ κλπ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΓΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.
    Όποιος αποκαλεί «Μακεδόνα» οποιονδήποτε αλλοεθνή και «Μακεδονία» οποιαδήποτε υπόσταση πλην της Ελληνικής τότε είναι προδότης, χωρίς εθνική συνείδηση, διεθνιστής και επομένως εχθρός της Πατρίδας και του Ελληνισμού. Και ως τέτοιος κάποτε θα δικασθεί.

2 σχόλια:

  1. Το 90% των κρατών της γής την αποκαλούν Μακεδονία. Τώρα είναι αργά για δάκρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 90% των κρατών της γής την αποκαλούν Μακεδονία. Τώρα είναι αργά για δάκρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή