Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Πλήρωσε για το οπλοστάσιο του… μακαρίτη.



Πλήρωσε για το οπλοστάσιο του… μακαρίτη.
Σιγά το οπλοστάσιο!
Από ό τι διακρίνω, εάν αυτά είναι τα όπλα, έχει ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα δίκανο, ένα κυνηγητικό μονόκανο κομένο, ένα ημιαυτόματο του Β΄ΠΠ, τρία πιστόλια ( το ένα αεροβόλο ), ένα περίστροφο του 1920 – 30, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα μαχαίρι και ένα μαχαιράκι!
Ετούτα μωρέ, στην Κρήτη τα έχουν τα κοπέλια για να παίζουνε !
    Όπως βρήκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο από τον εκλιπόντα πατέρα του, έτσι το άφησε χωρίς να
το δηλώσει στις αρμόδιες αρχές ένας 57χρονος! Το αποτέλεσμα ήταν να βρει ο ίδιος το μπελά του, όταν τα όπλα εντοπίστηκαν από τους άνδρες της αστυνομίας.
    Οι άνδρες της Ασφάλειας δέχθηκαν πληροφορίες για την ύπαρξη του παράνομου οπλισμού και έκαναν έρευνα στην κατοικία του, σε ένα χωριό της Δράμας. Εκεί βρήκαν δυο πολεμικά τυφέκια με συνολικά 185 φυσίγγια και ένα κυνηγετικό όπλο με άλλα 53 φυσίγγια. Τα όπλα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη.
    Ο 57χρονος δικαιολογήθηκε ότι τα όπλα και τα φυσίγγια περιήλθαν στην κατοχή του μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος τα είχε από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά δεν απέφυγε την παραπομπή του στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου