Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κουρουμπλής: Αντίχριστος όποιος παπάς δεν θέλει πρόσφυγες στη Βέροια. Τι απαντά ο ιερέας



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Κουρουμπλής: Αντίχριστος όποιος παπάς δεν θέλει πρόσφυγες στη Βέροια. Τι απαντά ο ιερέας
Όταν αυτά τα λέει υπουργός του κόμματος των αντιχρίστων, δεν είναι ψόγος, αλλά τιμή !
Προδότης και μισέλληνας είναι όποιος ‘’σπέρνει ‘’ λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι θα φύγουν, αλλά πάρα πολλοί θα μείνουν.
Πάντως, είναι …. ιδιαίτερης ευφυίας, αφού πήγε ΚΑΙ ΕΙΔΕ την Ειδομένη κα απεφάνθη ότι είναι ‘’Νταχάου’’ !
Σεβόμενοι το πρόβλημά του, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !
    Κατά του παπά που απείλησε τους πρόσφυγες στη Βέροια μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρό ύφος.
    Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Σαββάτου στο MEGA και κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στη Βέροια, όπου ιερωμένοι εκτόξευσαν απειλές ενάντια σε όποιον πρόσφυγα ή μετανάστη τολμούσε να πειράξει καλόγρια.
    «Αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας. Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο», ήταν το σχόλιο του κ. Κουρουμπλή

Τι απαντά ο ιερέας από τη Βέροια που προκάλεσε αντιδράσεις για τη διαμαρτυρία για τους πρόσφυγες
    «Δεν είμαστε απάνθρωποι κι εγώ από προσφυγική οικογένεια προέρχομαι», δήλωσε ο ιερέας από τη Βέροια, που προκάλεσε αντιδράσεις για τη συμμετοχή του σε διαμαρτυρία πολιτών κατά των προσφύγων.
    Το βράδυ της Παρασκευής προκλήθηκαν εντάσεις κατά την άφιξη του πρώτου λεωφορείου με Σύρους πρόσφυγες στο στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου». Μερίδα πολιτών αντέδρασε στη μεταφορά των προσφύγων, ενώ κάποιοι επιτέθηκαν λεκτικά στον βουλευτή Γιώργο Ουρσουζίδη, που ήταν εκεί.
    Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και ένας ιερέας, ο πατέρας Ευλόγιος, που ακούστηκε να λέει «Υπάρχει μια μοναχή δίπλα στον προφήτη Ηλία. Εάν πειραχθεί μια τρίχα από τα μαλλιά αυτά αυτής της μοναχής, θα γίνει χαμός».
    Την Κυριακή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ιερέας διευκρίνισε ότι οι αντιδράσεις προκλήθηκαν επειδή δεν ενημερώθηκαν οι πολίτες. «Δεν είμαστε απολίτιστοι ή τραμπούκοι και βέβαια να παράσχουμε βοήθεια, αλλά να υπάρχει ενημέρωση», είπε, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος θορυβήθηκε επειδή υπήρξε η παραπληροφόρηση ότι θα μεταφέρονταν εκεί Αφγανοί και Πακιστανοί. «Δεν θέλουμε τον συνωστισμό που είδαμε στην Ειδομένη», πρόσθεσε ο ιερέας.
    Ο ίδιος ανέφερε ότι στη συνέχεια επισκέφτηκε τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε στρατόπεδο της περιοχής, αναφέροντας πως είπε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου