Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

8.Η καταστροφική πολιτική νοοτροπία της χώρας μας

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
8.Η καταστροφική πολιτική νοοτροπία της χώρας μας
Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης
    Την περίοδο αυτή πάλι το ίδιο έργο παίζεται στην κομματική κονίστρα της χώρας μας. Ενώ όλοι γνωρίζουμε, εάν τα πολιτικά κόμματα συνεργάζονταν με την εκάστοτε κυβέρνηση,  για το καλό της πατρίδος μας, που είναι τόσο απαραίτητη στην παρούσα διεθνή κατάσταση η συνεργασία των, θέτοντας ως κύριο σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του τόπου κατά προτεραιότητα, Εθνικά, παιδείας οικονομικά, οργάνωση του Δημοσίου, κοινωνικά κ.λπ. θέματα, θα είχαμε σαν Ελλάδα και σαν έθνος τεράστιες επιτυχίες.  Παρ’ όλα αυτά τα κόμματα κάνουν, ακριβώς το αντίθετο. Διότι! Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν υπάρχουν προτάσεις, που είναι το μεγαλείο λειτουργίας της Δημοκρατίας, παρά μόνο καταστροφολογία και παρεμπόδιση κάθε προσπάθειας των Κυβερνήσεων με μοναδικό σκοπό την πτώση αυτής, όποια και αν είναι στην εξουσία.
    Έναντι λοιπόν αυτής της επιβαλλόμενης απλής λογικής αναγκαίας, βασικής και απαραίτητης πολιτικής συμπεριφοράς κάθε τόσο, βρίσκεται και ένα θέμα απάτης, κομπίνας, ελλείψεως ηθικών αρχών που ταλανίζουν τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο, συμπαρομαρτούντων και των αποκλειστικά, μόνο εμπορικά σκεπτομένων ΜΜΕ. Και! το ανεπίτρεπτο του όλου θέματος  είναι, ότι υπάρχουν κόμματα στο Κοινοβούλιο τα οποία πολλές φορές καλούν τον κόσμο σε ΑΝΥΠΑΚΟΗ στους νόμους του Κράτους. Έλεος. Ο Πυθαγόρας έφυγε από την Σάμο, διότι δεν μπορούσε να υπομένει την τυραννία του Πολυκράτη, επίσης έφυγε και από τον Κρότωνα της Ιταλίας διότι δεν άντεξε την Οχλοκρατία της Δημοκρατίας.
    Το πληροφοριακό ρεπερτόριο της Ενημέρωσης των Μ.Μ.Ε. πλην μικρών εξαιρέσεων είναι γύρω από τα θέματα που πουλάνε κατά την συμπαθή ορολογία αρχιεκδοτών και υπευθύνων Ρ/Φ και Ρ/Τ εκπομπών. Έχει ενημερώσει κανείς τον Ελληνικό λαό, για τα παρακάτω εθνικά θέματα, έχει επαναστατήσει κανείς από τα ραπίσματα που δέχεται συνεχώς η χώρα μας όπως λόγου χάρη:
    Πρώτον: Η Τουρκία κατάφερε στο Συμβούλιο της Ευρώπης να ονομάζεται τουρκική ή Μουσουλμανική μειονότητα και στον όρο αυτό να περιλαμβάνονται, οι Πομάκοι και οι Ρόμα.
    Δεύτερον: Οι πρόσφατες ενέργειες των Σκοπιανών στην προσπάθεια να προπαγανδίσουν ότι είναι Μακεδόνες και το όνομα Μακεδονία τους ανήκει, δεν διστάζουν να οργανώνονται συνεχώς και να μιλάνε για Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, αλλά ακόμη για την ύπαρξη και άλλων μειονοτήτων, όπως τουρκική και Αλβανική κ.λπ. ίδρωσε κανενός τ' αφτί, εγώ τουλάχιστον δεν είδα.
    Θα ήθελα να κλείσω την αναφορά στην όχι ευχάριστη αυτή κατάσταση της χώρας μας, υπενθυμίζοντας την ρήση του ΙΣΟΚΡΑΤΗ που διδάσκει την ανθρωπότητα ανά τους αιώνες «το της Πόλεως ήθος ομοιούνται τοις άρχουσιν» δηλ.: Η Ηθική του Κράτους είναι όμοια με την ηθική των αρχόντων της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου