Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

6.Απίστευτο: Όποιος λάθρο μηνύσει στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας κερδίζει ένα χρόνο νόμιμη παραμονή στη χώρα!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
6.Απίστευτο: Όποιος λάθρο μηνύσει στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας κερδίζει ένα χρόνο νόμιμη παραμονή στη χώρα!
    Καλά λένε, βρε γα’ι’δούρια !
    Κανονικά, πρέπει να τους υποδέχεστε στα σύνορα ‘’μετα βα’ί’ων και κλάδων’’. Αυτοί θα ομορφήνουν τη φυλή μας !
    Να τους κερνάτε τσιπουράκι ( μπά, δεν το ξέρουν, τότε  ‘’ουισκάκι’’ ) με ξηρούς καρπούς για το ‘’καλωσόρισες’’.
    Να έχετε ΕΤΟΙΜΑ πολυτελή λεωφορεία μέχρι 20 θέσεων, στη διάθεσή τους, για μεταφορά στο πλησιέστερο 5αστερο ξενοδοχείο.
    Να τους φιλοξενείτε εκεί, για 15 μέρες, μέχρι να γίνουν ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ώστε να κυκλοφορούν ελεύθερα παντού.
    Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο ξενοδοχείο, να έχετε στη διάθεσή τους, κατάλληλο ‘’προσωπικό’’ νεαρής ηλικίας, ώστε να μπορούν να ‘’ξεχαρμανιάσουν’’ ( κατά το κοινώς λεγόμενο )
    Μετά το 15νθήμερο, να τους διαθέτετε ατομικά μεταφορικό μέσο για την μετάβασή τους σε όποιο μέρος της Ελλάδος επιθυμούν, και σαν ‘’δώρο καλωσορίσματος’’ να τους δίνετε και από 15.000 ευρώ σαν ‘’μπόνους’’ για τα πρώτα τους έξοδα. Σίγουρα, η τρό’ι’κα δεν θα έχει αντίρρηση, και όλοι οι ‘’προοδευτικοί’’ θα το επικροτήσουν.
    Να τους γράψετε όλους, εκτός και εάν δεν το επιθυμούν, στον ΟΑΕΔ σαν ‘’μακροχρόνια άνεργους’’ με μηνιαίο επίδομα, ειδικά για την κατηγορία, 1.200 ευρώ.
    Έτσι, αυτομάτως επιλύεται και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αφού δεν θα υπάρχουν λαθρομετανάστες…
http://www.efenpress.gr/
defencenet.gr
    Εν κρυπτώ και με απλή υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, και η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β'1453 της 05/06/2014, όποιος λαθρομετανάστης καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του, έστω και λεκτική, καθώς και οι ουσιώδεις μάρτυρες που θα προτείνει ο λαθρομετανάστης, δικαιούνται αυτόματα άδεια παραμονής ενός έτους μέχρι της εκδίκασης της υπόθεσης!
    Πρόκειται για την περίφημη διάταξη που είχε επιχειρηθεί να περάσει ως νόμος τον περασμένο Μάρτιο ο Λ. Γρηγοράκος με προσωπική εντολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου και είχε απορρίψει ο γραμματέας της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκος.
    Τι σημαίνει το παραπάνω; Οτι π.χ. μπορεί 20 λαθρομετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και να καταγγείλουν ότι κατά την περισυλλογή τους εξυβρίστηκαν ή δέχθηκαν υποτιμητικές λεκτικές "ρατσιστικές" επιθέσεις από ένα στέλεχος της Ακτοφυλακής ή της ΕΛΑΣ!
    Αυτός που θα το καταγγείλει αυτόματα "κερδίζει" ένα χρόνο νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα με κανονική κάρτα παραμονής!
    Μαζί του "κερδίζουν" άδεια παραμονής και οι μάρτυρες της υπόθεσης, δηλαδή οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που είναι μαζί του!
    Από όταν πέρασε στο ΦΕΚ, αυτόματα άρχισαν όλοι οι λαθρομετανάστες, κατάλληλα ενημερωμένοι από τους Τούρκους, με το που πατούσαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος να καταθέτουν μηνύσεις κατά των στελεχών της Ακτοφυλακής και να κατονομάζουν ως μάρτυρες όλους τους συντρόφους τους!
    Τον Μάρτιο, όταν το ΠΑΣΟΚ επέμενε να ψηφιστεί το άρθρο, ο Π. Μπαλτάκος ως έσχατη γραμμή άμυνας είχε προτείνει να εγκριθεί σχετική διάταξη που θα προέβλεπε ότι σε περίπτωση που θα αποδεικνυόταν ότι είναι ψευδής και συκοφαντική η κατηγορία αυτομάτως οι λαθρομετανάστες θα απελαύνονταν.
    Είχε υπάρχει σφοδρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ (με έκδοση ανακοίνωσης Τύπου από το ΠΑΣΟΚ) σε βάρος του Π. Μπαλτάκου και εν τέλει συμφωνήθηκε να αποσυρθούν και οι δύο διατάξεις.
    Επανήλθαν όμως ύπουλα και με απλή υπουργική απόφαση η οποία εκδόθηκε στις 5 Ιουνίου, τελικά οι λαθρομετανάστες κερδίζουν ένα χρόνο παραμονής στην Ελλάδα ... δωρεάν!
    Πηγές του ΛΣ/Ακτοφυλακή, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με το defencenet.gr, αναφέρουν ότι ήδη πολλά στελέχη του Λιμενικού διώκονται ήδη για κατά φαντασίας εξύβριση και "ρατσιστική συμπεριφορά" από μηνύσεις λάθρο, οι οποίοι εν συνεχεία λαμβάνουν άδεια παραμονής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου