Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

2.Εκτέλεσε σκύλο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και μένει ατιμώρητος

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
2.Εκτέλεσε σκύλο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και μένει ατιμώρητος
http://www.seleo.gr/
    Στο χωριό Κίρκη στην Αλεξανδρούπολη ένας άνδρας με την καραμπίνα του εκτέλεσε μπροστά στο παιδί του ένα αδέσποτο σκυλί . Την καταγγελία αυτή κατέθεσε και στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης αλλά και...
στον ραδιοφωνικό σταθμό «Maximum FM 93.6» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό ο Νίκος Νικολαΐδης κάτοικος του χωριού, που φρόντιζε τον καφέ σκύλο, τον Άρη, την μασκότ της περιοχής, όπως είπε.
    Ο κ. Νικολαΐδης εξήγησε ότι δεν ήταν παρών στο έγκλημα αλλά οι συγχωριανοί του μετέφεραν τι συνέβη.  Το παιδί του δράστη είχε βγει για βόλτα με τον σκύλο του, όταν τα δύο σκυλιά συναντήθηκαν απλά αγρίεψαν μεταξύ τους και ο 11χρονος πιτσιρικάς έβαλε τις φωνές.
    Ο πατέρα του τον άκουσε και ενώ ο μικρός του εξήγησε λέγοντας ότι «ο Άρης δεν έκανε τίποτα απλά φοβήθηκα και φώναξα» εκείνος μπήκε στο σπίτι του πήρε την καραμπίνα και ενώπιον του 11χρονου γιού του εκτέλεσε εν ψυχρώ τον σκύλο.
    Ο κ. Νικολαΐδης κατέθεσε στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 22 Ιουλίου ό,τι γνώριζε, όμως η δική του κατάθεση δεν έχει κανένα αποτέλεσμαγια την δίωξη του δράστη και τον σχηματισμό δικογραφίαςαν δεν καταθέσουν οι αυτόπτες μάρτυρες.
    Ο κ. Νικολαΐδης εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι το πτώμα του ζώου εξαφανίστηκε και κανείς από τους συγχωριανούς του που είδαν τι συνέβη δεν δέχεται να καταθέσει στην Αστυνομία. Αντιθέτως τον κατηγορούν ότι διαβάλλει τον τόπο τους ή αρνούνται ότι του είπαν αυτό που έγινε εκεί.
    Πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου και για άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία καλύπτει τον δράστη.
    Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την κρίση αξιών που πλήττει τον τόπο μας!


1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ????? ΕΔΩ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΜΗΠΩΣ ………. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή