Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1079

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1079
Τα σχόλια με μπλέ γράμματα και σιέλ υπογραμμιση, είναι δικά μου.
Η ‘’ΕΠΤΑΔΑ’’ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
1.Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
2.Επιστροφή δώρου Χριστουγέννων σε 50.000 συνταξιούχους
3.Ξεκινά άμεσα η διαδικασία απόκτησης της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής
4.«Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά ο Θεός είναι Παντοδύναμος»
5.Αναγεννησιακό σκίτσο με τους Ευρωπαίους ηγέτες κάνει το γύρο του κόσμου
6.ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΤΛ
7.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΕΚΟΕΜΣ

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
1.Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Οργάνωση Κεν. Μακεδονίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στις 20 Μαρτίου στο Δημ. Θέατρο Καλαμαριάς.
Το θέμα της ημερίδας ήταν:
«Η Ελλάδα σε κρίση κοινωνική, πολιτική και οικονομική»
και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Δήμου Καλαμαριάς και πλήθος πολιτών της Θεσσαλονίκης.
    Χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδης και ο πρόεδρος της Περιφ. Οργάνωσης Κεντ. Μακεδονίας Χ. Βενέτης, ενώ την έναρξη κήρυξε ο Πρόεδρος του κόμματος Ν.Αλικάκος.

    Μεταξύ των εξαίρετων εισηγητών ήσαν οι καθηγητές Πανεπιστημίων π. Ν.Λουδοβίκος, Σωκράτης Δεληβογιατζής, Νικόλαος Βαρσακέλης και ο Σάββας Καλεντερίδης, Αξιωματικός εα-     Εκδότης και συντονιστής ο γνωστός δημοσιογράφος και οικονομολόγος Δ. Καψάλας. Οι ομιλητές ανέλυσαν τα αίτια της ελληνικής κρίσης και έθεσαν πλαίσια και προτάσεις αποτελεσματικής διαχείρισης και εξόδου από αυτήν με βάση την βελτίωση του Συντάγματος, την ισχυροποίηση των θεσμών, την αλλαγή νοοτροπίας και την χρηστή διακυβέρνηση της χώρας.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ενημέρωση του λαού θα συνεχίσει τη διοργάνωση ημερίδων και άλλων επιστημονικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα
Δημήτρης Βαλασίδης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2.Επιστροφή δώρου Χριστουγέννων σε 50.000 συνταξιούχους
www.imerisia.gr
    Αναπάντεχο δώρο Χριστουγέννων ύψους 400 ευρώ κατ' άτομο επιστρέφει το κράτος σε περίπου 50.000 συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, καθώς, μετά την αναπροσαρμογή που έγινε στις συντάξεις τους αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012, βρέθηκαν να παίρνουν πολύ πιο κάτω από τα 2.500 ευρώ που ήταν το ποσό από το οποίο είχε καταργηθεί η καταβολή δώρων από το 2010 με το πρώτο μνημόνιο.
    Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, οι εν λόγω συνταξιούχοι «κέρδισαν» τα 400 ευρώ, επειδή οι μειώσεις στις συντάξεις τους ήταν τόσο μεγάλες που τους έριξαν κάτω από το πλαφόν των 2.500 ευρώ και ταυτόχρονα έγιναν δικαιούχοι του δώρου Χριστουγέννων για το 2012, μία που οι περικοπές των ειδικών μισθολογίων εφαρμόστηκαν από την 1η Αυγούστου 2012.
    Η επιστροφή του δώρου οριστικοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες και η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων αναμένεται να γίνει στο προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και στις συντάξεις Μαΐου.

3.Ξεκινά άμεσα η διαδικασία απόκτησης της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής
ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΝΕΑ….
www.imerisia.gr
    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες σε ό,τι αφορά το μέλλον των δικτύων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
    Στις 15:00 συνεδριάζει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας γιατί ελήφθη απόφαση για την απορρόφηση των δικτύων της Τράπεζας Κύπρου και της CPB (Λαϊκή, πρώην Marfin). Δεν απορροφάται το δίκτυο της Ελληνικής Τράπεζας, το οποίο θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του.
Σημειώνεται ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες των δύο τραπεζών στην Ελλάδα ανέρχονται στο ποσό του 1,5 δισ. ευρώ.
    Κατόπιν της συμφωνίας, το ποσό αυτό θα καλυφθεί κατά 1 δισ. ευρώ από την Ελλάδα και κατά 500 εκατ. ευρώ από την Κύπρο. Σημειώνεται ότι η κυπριακή συνεισφορά μειώθηκε κατά 250 εκατ. ευρώ ύστερα από την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.( εμεις οι πλουσιοι, αυτοι οι φτωχοι )
    Οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες από το πρώτο ευρώ και στο σύνολό τους, ενώ οι τράπεζες θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα στην καταβολή συντάξεων και μισθοδοσιών.
    Καταλυτικό ρόλο στην όλη διαδικασία διαδραμάτισε ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος.
    H διαδικασία για την απόκτηση των δραστηριοτήτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα από εγχώριο χρηματοπιστωτικό όμιλο ξεκινά άμεσα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.
    «Με την εξέλιξη αυτή, η Ελλάδα θωρακίζεται, καθώς το σύνολο των καταθέσεων των πολιτών στις κυπριακές τράπεζες διασφαλίζεται απόλυτα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε ανακοίνωσή του. ΩΧ !......
    Νωρίτερα η κυπριακή προεδρία ανακοίνωσε ότι η Κύπρος κατέληξε σε συμφωνία με την Ελλάδα για την εξαγορά των εργασιών των κυπριακών τραπεζών στη χώρα.
    Η συμφωνία ώστε να δοθούν τα παραρτήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα σε ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έκλεισε μετά από συνομιλία του Ελληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Αναστασιάδη.
    Να σημειωθεί ότι, νωρίτερα, οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Κύπρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κρατώντας πανό με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» και ζητώντας να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα κεκτημένα τους.
    Εν τω μεταξύ, σε δραματική έκκληση προχώρησε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, καλώντας τους βουλευτές της Μεγαλονήσου να ψηφίσουν τα νομοσχέδια, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά χρεωκοπούν όλες οι τράπεζες, άρα και η οικονομία της.
Alpha - Eμπορική
    Εν τω μεταξύ, την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της Εμπορικής Τράπεζας ανακοίνωσε την Παρασκευή η Alpha Bank. Ως ημερομηνία ισολογισμού συγχωνεύσεως ορίσθηκε η 31η Δεκεμβρίου 2012. Η διαδικασία θα προχωρήσει χωρίς αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ή έκδοση μετοχών.
    Η συγχώνευση, όπως επισημαίνει η Alpha Bank, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και τοποθετεί την τράπεζα σε πρωτεύουσα θέση με pro forma μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα περίπου 20% στις καταθέσεις και 24% στις χορηγήσεις.
    Με την απόκτηση της Εμπορικής, η Alpha Bank ενισχύει τα μεγέθη και την κεφαλαιακή της βάση και ευρίσκεται σε πλεονεκτική θέση εν όψει της επικείμενης ανακεφαλαιοποιήσεως του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Μετά την κεφαλαιακή ενίσχυση ύψους 2,9 δισ. ευρώ από την Crédit Agricole πριν από το κλείσιμο της συναλλαγής, η εξαγορά της Εμπορικής συμβάλλει κατά 2,7 δισ. ευρώ στην Καθαρή Αξία Ενεργητικού της Alpha Bank με στοιχεία της 30 Σεπτεμβρίου 2012.
    Η Εμπορική συνεισφέρει στο νέο σχήμα ένα χαρτοφυλάκιο, όπου περίπου 22% των συνολικών χορηγήσεων καλύπτονται με προβλέψεις ύψους 4,8 δισ. ευρώ. Επιπλέον, το υψηλών καλύψεων δανειακό χαρτοφυλάκιο της Εμπορικής αποτελεί τον κατάλληλο επιχειρηματικό συνδυασμό για την Alpha Bank καθώς ιστορικά, η Εμπορική είναι εστιασμένη σε τομείς όπου η Alpha Bank έχει ήδη ισχυρή παρουσία συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών δανείων προς τη βιομηχανία και τις κατασκευές, καθώς και της στεγαστικής πίστεως.
    Η Alpha Bank αναμένει να επωφεληθεί από ετήσιες συνέργειες ύψους 200 εκατ. ευρώ, οι οποίες περιλαμβάνουν συνέργειες λειτουργικού κόστους ύψους 150 εκατ. ευρώ και επιπλέον 50 εκατ. ευρώ από συνέργειες κόστους χρηματοδοτήσεως και εσόδων. Οι συνέργειες αυτές αναμένεται να πραγματοποιηθούν πλήρως εντός τριών ετών από την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.«Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά ο Θεός είναι Παντοδύναμος»
«Κι εγώ πιστεύω στον Θεό· ότι μπορεί να κάνει και το θαύμα του.»

    Παρέμβαση (προσωπική μάρτυρια) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις.
(Απομαγνητοφωνημένο κείμενο. Το αρχείο mp3 βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εκδήλωση έγινε στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου στις 10/3/2013)
    Πριν από δεκαπενταετία, εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είχαμε μια κοπέλα 19 χρονών, μετά από ατύχημα και ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Την κρατήσαμε ένα μήνα, σαράντα μέρες στον αναπνευστήρα και μετά, λοιπόν, κινητοποιήθηκε η ομάδα των μεταμοσχεύσεων για να πάρουν τα όργανα.
    Όπως είπε κι ο κ. Καρακατσάνης πρέπει να υπογράψει αναισθησιολόγος, ένας νευρολόγος και ο θεράπων ιατρός. Οι δύο τα είχαν κανονίσει τα πάντα, πήραν υπογραφές, ετοιμαστήκαν τα χαρτιά όλα για τη μεταμόσχευση και περιμέναν, όμως, να πάρουν και τη δική μου υπογραφή, του θεράποντος χειρουργού.
    Με ειδοποιούν λοιπόν αμέσως και πηγαίνω στο Ιπποκράτειο και μου λένε «έλα, υπέγραψε, για ν’ αρχίσει η μεταμόσχευση». Λοιπόν, βέβαια το σπίτι μου από το Ιπποκράτειο είναι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο· εμένα μου φάνηκε χρόνος ολόκληρος μέχρι να φτάσω στο Ιπποκράτειο και προσευχήθηκα, να δω… λέω «Θεέ μου, φώτισέ με να μη γίνει αυτό που δεν πιστεύω».
    Λοιπόν πράγματι πήγα στο Ιπποκράτειο, εκεί μπήκαμε στο γραφείο μου, μου φέρανε τα χαρτιά οι συνάδελφοι, να υπογράψω κι εγώ και να τελειώνει. Τους λέω, «δώστε μου, ευχαριστώ πολύ, περάστε έξω, φωνάξτε μου τη μητέρα μέσα». Λοιπόν, φωνάζουνε τη μητέρα μέσα και άρχισα να της κάνω μια ενημέρωση. Λέω ότι, η επιστήμη λέει ότι πέθανε. Εγώ σαν χειρουργός που πιστεύω, που είμαι Χριστιανός, δεν πιστεύω σ’ αυτά τα πράγματα. Και κάτι άλλο επιπλέον, ότι ο Θεός είναι ικανός. Μπορεί! Είναι Παντοδύναμος, μπορεί να κάνει και κάποιο θαύμα! Επομένως λέω, αν θέλεις να πεθάνει η κόρη σου, υπέγραψε. Εγώ διαφωνώ σαν γιατρός προσωπικά. Εγώ δεν θα υπέγραφα.
    Οπότε, ξεσηκώθηκε λοιπόν η μητέρα, όχι γιατρέ, λέει, προς Θεού, λέει, τι λες τώρα, λέει, και μόνο που αυτό μου είπες, λέει, μου φτάνει. Λοιπόν, οπότε, λέω, θα υπογράψεις; Όχι, πώς, τι, λέει, θα υπογράψω; Όταν υπάρχει και μία ελπίδα! Κι εγώ πιστεύω στον Θεό, ότι μπορεί να κάνει και το θαύμα του.
    Οπότε βγαίνω, λοιπόν, έξω, με πιάνουν οι συνάδελφοι, τι έγινε; Λέω, δεν θέλει η μαμά να υπογράψει. (πρέπει να υπογράψει η μητέρα ότι δέχεται) Μα, λένε, αυτό…. Όχι, γιατρέ, λέει, εγώ δεν υπογράφω!
    Λοιπόν, το αποτέλεσμα. Λοιπόν, σε μια εβδομάδα η κοπέλα ανένηψε, έγινε καλά· είχα μάλιστα κι έναν βοηθό, είναι τώρα παιδοχειρουργός, λοιπόν ο οποίος το θυμάται το περιστατικό και είναι ανεξίτηλα μέσα στην καρδιά του τυπωμένο. Λοιπόν, η κοπέλα αυτή βγήκε από το νοσοκομείο μας, μάλιστα την κρατήσαμε κανένα μήνα μετά και τη γυρίζαν στους διαδρόμους που περπατούσε, και είναι σ’ ένα χωριό της Αριδαίας, παντρεύτηκε κι έχει παιδάκια!
    Αν μου επιτρέπεται, για να μη σας φάω το χρόνο, να κάνω μόνο δυο σχόλια μικρούλια. Λοιπόν, εφόσον η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου μπαίνει καθαρά με ανθρώπινα κριτήρια, τα οποία ανθρώπινα κριτήρια ουδέποτε είναι αλάθητα, ας το σκεφτούμε. Τι θα μας πούνε αυτοί για τους μοναχούς, στους οποίους είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πτωματική ακαμψία. Θα μας πουν ότι ζούνε; Ε, ας μας εξηγήσουν! Ζουν ή δεν ζούνε;
    Και δεύτερον και τρίτον και τελευταίο. Αυτή η υπερευαισθησία μας για να σώσουμε δέκα, είκοσι, τριάντα, εκατό ανθρώπους… γιατί να μην υπάρχει, να υπάρχει και μια ανάλογη ευαισθησία, που σκοτώνουμε τριακόσιες χιλιάδες μωρά, πριν γεννηθούν; Τα σκοτώνουμε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλωνοποιημένα ανθρωπόμορφα τέρατα για να τους πάρουμε τα όργανά τους.     Μήπως αυτό είναι ύποπτο;
    Ευχαριστώ πολύ!
Για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε την ομιλία σε mp3 πατήστε ΕΔΩ (δεξί κλίκ αποθήκευση ως, ή αποθήκευση δεσμού ως)

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
5.Αναγεννησιακό σκίτσο με τους Ευρωπαίους ηγέτες κάνει το γύρο του κόσμου
    Με τον δικό του σατιρικό τρόπο ο Ρώσος σκιτσογράφος Andrei Budayev της εφημερίδας Moscow Times απεικονίζει τους πρωταγωνιστές της κυπριακής κρίσης.
    Όπως συνηθίζει ο Ρώσος καλλιτέχνης «παραφράζει» έναν ζωγραφικό πίνακα χρησιμοποιώντας τα πρόσωπα της επικαιρότητας.
    Σήμερα στο έργο του Budayev πρωταγωνιστούν η Μέρκελ, ο Πούτιν, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η Λαγκάρντ, ο Ολάντ, ο Μπαρόζο και ο Αντώνης Σαμαράς σε μια βαθιά υπόκλιση πίσω από την Γερμανίδα Καγκελάριο.
    Τα έργα του Budayev που κάνουν πάντα τον γύρο του κόσμου ξεχωρίζουν για την τεχνοτροπία του δημιουργού που κάνει την επικαιρότητα... έργο τέχνης.
6.ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΤΛ
Είναι μια γυναίκα σπίτι με τον γκόμενο της και βγάζουν τα μάτια τους, όταν ξαφνικά έρχεται στο σπίτι το παιδί.
- Τι κάνεις εσύ εδώ; Δεν έπρεπε να είσαι στο σχολείο τώρα;, ρωτάει αυτή.
- Είχαμε κενό και σχόλασα νωρίτερα, απαντάει το παιδάκι.
Το παίρνει λοιπόν το παιδάκι και το κρύβει στη ντουλάπα, για να συνεχίσει με τον γκόμενο.
Μετά από λίγο όμως, επιστρέφει και ο άντρας της νωρίτερα απ` ότι συνήθιζε. Τι να κάνει, παίρνει και τον γκόμενο και τον βάζει στην ντουλάπα μαζί με το παιδάκι.
Μέσα στη ντουλάπα τώρα είναι ο γκόμενος με το παιδάκι...
- Είναι σκοτεινά εδώ μέσα, λέει το παιδάκι.
- Ναι, λέει ο γκόμενος.
- Έχω μια μπάλα ποδοσφαίρου και στην πουλάω..
- Δεν ενδιαφέρομαι, λέει ο γκόμενος.
- Είναι ο πατέρας μου απ'έξω! Θέλεις να τον φωνάξω;
- Πόσο την πουλάς;, ρωτάει ο γκόμενος.
- 150 ευρώ!
Τι να κάνει ο γκόμενος την αγοράζει. Μετά από καμμιά ώρα, τους ανοίγει την ντουλάπα η γυναίκα και φεύγει.
Περνάει μια εβδομάδα και τα φέρνει έτσι η τύχη που ξαναγίνονται τα ίδια.
Ξανά το παιδάκι είχε κενό και ο πατέρας ήρθε νωρίτερα και ξανά ο γκόμενος βρίσκεται στην ίδια ντουλάπα μαζί με το παιδάκι.
- Είναι σκοτεινά εδώ μέσα, λέει το παιδάκι.
- Ναι, απαντάει ο γκόμενος.
- Έχω μια μπάλα μπάσκετ και στην πουλάω..
- Πόσο κάνει, ρωτάει κατ'ευθείαν ο γκόμενος.
- 200 ευρώ!
Τι να κάνει ο γκόμενος, κόντεψε να του έρθει εγκεφαλικό, αλλά του δίνει τα λεφτά.
Μετά από μια εβδομάδα λέει ο πατέρας στο γιό:
- Πάμε έξω στο κήπο να παίξουμε ποδόσφαιρο.
- Α, δε γίνεται γιατί πούλησα τη μπάλα 150 ευρώ..!!
- Τι;;; Που ακούστηκε ένα παιδί 12 χρονών, να πουλάει τόσο ακριβά τα πράγματα του! Κάποιο καημένο παιδάκι εκμεταλεύτηκες σίγουρα! Αυτό που έκανες είναι εκμετάλευση και κοροϊδία γιέ μου! Είναι αμαρτία! Πάμε γρήγορα στον παπά να εξομολογηθείς!!
Πάνε λοιπόν στην εκκλησία και μπαίνει το παιδάκι μέσα στο εξομολογητήριο.
- Είναι σκοτεινά εδώ μέσα..., λέει.
- Α, να σου πω! Μην αρχίζεις τις ίδιες μ@λ@κίες κι εδώ, εντάξει;;;

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΕΚΟΕΜΣ
Η ΕΑΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΟΕΜΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΝ
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ν.Π.Δ.Δ.)
Αντγος ε.α Παντ. Μαυροδόπουλος
Πρόεδρος Δ. Σ.
Τηλ : 210 36 244 95, Φαξ : 210 36 11 963
www.eaas.gr , eaasgr@gmail.com
    Σας διαβιβάζω και ηλεκτρονικά το Φ 800 / 10/743 / Σ 103 / 20 Μαρ 2013 / Ε.Α.Α.Σ / Γραμματεία.
    Συνημμένα είναι και το έγγραφο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία καθορίζει την ένταξη του ΕΚΟΕΜΣ στον Κοινονικό Προυπολογισμό.
    Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας ως και την ενημέρωση των Μελών σας.
    Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου