Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα με Παιδικές Χορωδίες στο Α.Π.Θ. για το «Άσυλο του Παιδιού»


Χριστούγεννα με Παιδικές Χορωδίες στο Α.Π.Θ. για το «Άσυλο του Παιδιού»
https://thessbomb.blogspot.com
Χριστούγεννα με Παιδικές Χορωδίες
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Α.Π.Θ.
Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Άσυλο του Παιδιού»
    Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδικές φωνές, θα πλημμυρίσουν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, την Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
    Το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει με την υποστήριξη του Ασύλου του Παιδιού και του σωματείου «
Παιδείας δρώμενα» χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ασύλου του Παιδιού.
    Συγκεκριμένα, τα νήπια, η χορωδία και η Β΄ τάξη του Αρσακείου Δημοτικού, η χορωδία και η Β΄ τάξη του Ασύλου του Παιδιού θα παρουσιάσουν με τραγούδια, χριστουγεννιάτικους ύμνους και δρώμενα από τον όμιλο θεάτρου του Αρσακείου Δημοτικού το γεγονός της ανακωχής που έλαβε χώρα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του
1914, στα χαρακώματα του Δυτικού Μετώπου, κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η θεατρική απόδοση είναι βασισμένη στο βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση «Το Ωραιότερο Χριστουγεννιάτικό Στολίδι».
    Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και η παιδική χορωδία του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη καθώς, η παιδική χορωδία και το φωνητικό σύνολο του Ιερού Ναού Κυρίλλου και Μεθοδίου.
    Τριακόσια τριάντα παιδιά θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα μεταφέρουν με τον πιο όμορφο τρόπο το μήνυμα των ημερών, μήνυμα ειρήνης, συναδέλφωσης και αγάπης.
    Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και ο κόντρα Τενόρος Νικόλαος Σπανός. Τον Νικόλαο Σπανό συνοδεύει στο πιάνο η Ειρήνη Μαύρου.
    Ορχήστρα με εξαίρετους καλλιτέχνες της πόλης μας θα συνοδεύσει τα παιδιά:
Διεύθυνση ορχήστρας, πιάνο: ο Αχιλλέας Σοφούδης, βιολί: ο Θάνος Γκιουλετζής, κιθάρα: ο Μιτκούδης Μιχάλης, τρομπέτα ο Στέλιος Χατζηκαλέας, άρπα: η Δανάη Ζαφρανά.
   
Διεύθυνση χορωδιών: Ηρακλής Παναγόπουλος, Πηνελόπη ΜενούνουΜαρία Έμα ΜελιγκοπούλουΕλπίδα Τσάμη
   
Θεατρική διδασκαλία, σκηνοθεσία: Κατερίνα Κουλιακιώτη,
Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 19.00   Τιμή εισιτηρίου: 8€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου