Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 202


ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954)
    Σήμερα, σας έχω το τεύχος «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ α/α 202. . Σκαμπ και Τραμπ. Στην 10σέλιδη ιστοριούλα "Τέτοιος πατέρας τέτοιος γιος" το κουτάβι προσπαθεί να μιμηθεί τη γεναιότητα του πατέρα του. Ακόμα ο χρυσός σχεδιαστής των ποντικιών Πολ Μάρεϊ, μας δίνει τις Περιπέτειες του Μίκυ και του Πλούτο, κι ο Τζιλ Τέρνερ στον "Χριστουγεννιάτικο διάνο" μια ιστορία με το Λυκόπουλο κόντρα στην κακία του γερόλυκου Τζέκι. Κυκλοφόρησε Κυριακή 5 Ιανουαρίου 1958..
    Ελπίζω και οι μικρότεροι να τα ευχαριστηθούν. Σίγουρα, είναι καλύτερα από τις πολιτικές αναλύσεις.    Πατήστε στο λίνκ  http://andremelez.blogspot.gr/   και γυρίστε νοερά 55 – 60 χρόνια πίσω……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου