Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Υπάλληλοι του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν προπηλακισμό από επιβάτη λεωφορείου


Υπάλληλοι του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν προπηλακισμό από επιβάτη λεωφορείου
https://thessbomb.blogspot.com
    Προπηλακισμούς καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σε δρομολόγιο της γραμμής 55.
    Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Think Simple, «
εχθές το απόγευμα σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν ελεγκτής με συνοδεία security, δέχθηκαν απειλές από έναν μετανάστη ο οποίος μάλιστα έκανε συνεχώς απειλητικές χειρονομίες προς τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσουν τον επιθετικό επιβάτη για να συνεχιστεί με ασφάλειά το δρομολόγιο».
Η καταγγελία έχει ως εξής:
    «Άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη εχθές απόγευμα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 55, κατά των υπάλληλων έλεγχου κομίστρου. Η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή διέρχεται από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά το οποίο σήμερα λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών.
    Πιο συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν ελεγκτής με συνοδεία security, δέχθηκαν απειλές από έναν μετανάστη ο οποίος μάλιστα έκανε συνεχώς απειλητικές χειρονομίες προς τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσουν τον επιθετικό επιβάτη για να συνεχιστεί με ασφάλειά το δρομολόγιο.
    Η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πλέον κατά 99% μόνο μετανάστες, μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών τα περιστατικά βίας είναι αρκετά συχνά, κάτι που τους αποτρέπει να την χρησιμοποιούν αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου