Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/12/2019)
   Απο αξιόπιστη πηγή, πήρα το παρακάτω ε-μαιηλ:
Μην αποδέχεστε το αίτημα φίλος από το Α CHRISOPHER DAVIES και JESSICA DAVIES ΕΙΝΑΙ χάκερ. Πες το σε κάθε έναν στη λίστα σας ΕΠΕΙΔΗ αν κάποιος στη λίστα σας γίνει φίλος τους, αυτοί θα μπουν και στον λογαριασμό σας. Αυτοί θα καταλάβουν το συνθηματικο σας ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ UR του COMPUTER, έτσι copy & paste αυτό το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ δεν σας νοιάζει. Παρακαλούμε, επίσης, Πείτε όλες τις επαφές από τη λίστα σας να μην αποδεχθεί ένα βίντεο που ονομάζεται "Χορός του Πάπα». Είναι ένας ιός που μορφοποιεί το κινητό σας. Προσοχή είναι πολύ επικίνδυνο. Το ανακοίνωσε σήμερα στο ραδιόφωνο. Προωθήστε αυτό το Μηνημα σε όσους μπορείτε!
Εγώ σας λέω: Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!
------------------------------------------
    Ναι, έπαθε εμπλοκή η καραμπίνα…. Το πιθανώτερο είναι, μόλις ο κυνηγός είδε το καπρί να «ψάρωσε» και να τα έχασε….
------------------------------------------
    Μήπως τα πλοία που ταξιδεύουν στον Ινδικό και Ειρηνικό ωκεανό, πρέπει να είναι και σχετικά εξοπλισμένα; Οι πειρατές νέου τύπου δρουν ανεξέλεγκτοι. Μήπως πρέπει να εφαρμοστεί η ΕΝΕΡΓΗ ΑΜΥΝΑ, τουλάχιστον στα ελληνικά πλοία;
------------------------------------------
    Και για να μην ξεχνιόμαστε, νέα διόδια άρχισαν να λειτουργούν: Στην Ασπροβάλτα ( που την ερήμωσε η Εγνατία Οδός…) Ο πρωθυπουργός είχε πεί «ΟΧΙ» στις ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΩΝ, όμως ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΟΔΙΑ!
------------------------------------------
    Από την μια ο υπουργός Εθνικής Αμύνης μας λέει πως δεν υπάρχουν υλικά για να καταταγεί η επόμενη ΕΣΣΟ ( και για αυτό τις κάνουν 6 από 4..) και από την άλλη ετοιμάζονται να δώσουν ( και θα δώσουν…. ) 1.400.000 ευρώ για…. κρεβάτια, κουβέρτες κτλ για τους λαθρομετανάστες!!!! Φυσικά, κάποιος θα μας πεί πως αυτά τα λεφτά τα δίνει η ΕΕ και άλλα σχετικά και άσχετα. Όποιος και να τα δίνει, είναι κρίμα τα λεφτά!
------------------------------------------
    Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αντιδικία που ξέσπασε μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΟΚ, για το… ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΞΑΝΘΗΣ. Ήδη, δόθηκε εντολή για την διευκρίνιση των κατηγοριών. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου