Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/12/2019)
    Και διαβάζουμε σε ένα ειδησεογραφικό μπλόκ, πως Η Ελλάδα "παγώνει" τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με Τουρκία. Οι πηγές, από το ΥΠΕΘΑ. Την ίδια στιγμή άλλο ειδησεογραφικό μπλόκ, γράφει:Δεν παγώνουν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με Τουρκία! Τι θα γίνει, ρε παιδιά, θα το αποφασίσετε καμιά φορά, «παγώνουν» ή δεν «παγώνουν» αυτά τα… ΜΟΕΠ για τα οποία πολύς λόγος γίνεται, αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ! Ακόμα έχουν την εντύπωση, πως οι Τούρκοι μπορεί να καταλάβουν με λόγια. ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ! Και ούτε τώρα θα γίνει…. Απλώς, καθυστερούμε το, δυστυχώς, αναπόφευκτο, όπως πάνε τα πράγματα. Και μην βγεί μετά κανένα σκύβαλο σαν τον… αλήστου μνήμης, και μας πεί.. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ» Γιατί εάν δεν τους «ευχαριστούσε» και γινόταν αυτό που έπρεπε να γίνει, θα είχαμε ησυχάσει για 100 χρόνια από τους «φίλους» μας.
------------------------------------------
    Έχασε η ΕΛ.ΑΣ ένα drone και το βρήκε σε… ταράτσα! Έτσι είναι αυτά, παιδιά… Τα μεταξωτά βρακιά θελουν και επιδέξιους κώλους!
------------------------------------------
    Εβδομήντα ( 70 ) άτομα διεκδικούν τη θεση του Αγιου Βασίλη στη Θεσσαλονίκη….  Ένα είναι σίγουρο. Πως το 90% από αυτούς,θέλει να βγάλει κανένα ευρώ, για να «βοηθήσει» τον ( ανυπαρκτο για πολλούς) οικογενειακό προϋπολογισμό….
------------------------------------------
    Πολύ αποκαλυπτικός ο υποτιθέμενος διάλογος περιπολάρχη με διμοιρίτη στον Έβρο. Αν και υποθετικός, δεν απέχει από την πραγματικότητα. Και εάν φοβηθεί ( δικαιολογημένα…) κάποιος του περιπόλου και αρχίσει τις ντουφεκιές, τι γίνεται;  Δεν τολμώ να μαντέψω!
------------------------------------------
    Λέτε, ρε παιδιά, με αυτή την πιλοτική δίκη στο ΣτΕ να ξεμπερδέψουμε με της Άρτας το γιοφύρι; Τα αναδρομικά εννοώ. Μέχρι τώρα, οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι δικηγόροι, που έκαναν καλή «μπάζα» από τις προσφυγές. Το σύστημα «στούμπωσε» , δεν χωράει άλλες…..
------------------------------------------
    Θυμάστε εκείνο το περιβόητο «ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS» πριν απο χρόνια, έτσι; Ε, ήρθε η ώρα και έπεσαν οι ποινές. Το ερώτημα είναι, ΄ποιοι και για πόσο θα πάνε φυλακή, αφού οι περισσότεροι ήπιαν «εξαφανιζόλ».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου