Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/12/2019)
    Ο Νίκος Οικονόμου, έχει απόλυτο δίκιο! Το να κερδίζεις μια ανίσχυρη ομάδα στο μπάσκετ, με 100 πόντους διαφορά, λέει πολλά πράγματα για τον νικητή, εκτός φυσικά από το οτι είναι καλύτερος. Δηλώνει την ανύπαρκτη αθλητική παιδεία του, την έλλειψη ηθικής του «εύ αγωνίζεσθαι» και μεταξύ άλλων και την ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του προπονητή τους. Τι κέρδισαν με τους 113 πόντους διαφορά; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Το μόνο που κατάφεραν, είναι να καταρρακώσουν το ηθικό των ανίσχυρων αντιπάλων τους. Ξέχασαν, πως πάνω από όλα, το μπάσκετ και τα άλλα σπόρ, είναι παιχνιδι! Κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Θυμάμαι παρόμοιες περιπτώσεις, στα πρωταθλήματα «μίνι» στη Θεσσαλονίκη, όπου 4-5 ομάδες, αντικειμενικά μεγάλες στο χώρο, έβρισκαν μικρές ομάδες της γειτονιάς και έβγαζαν διαφορές 80 και 90 πόντων, υπο τους αλλαλαγμούς των γονέων τους από την κερκίδα, και τις φωνές του προπονητή τους για μεγαλύτερη διαφορά. Αυτά, είναι ντροπής πράγματα. Είναι σαν να κάνω εγώ «μπρά ντε φέρ» με τον εγγονό μου. Κανονικά, θα έπρεπε ο κομισάριος και οι διαιτητές, σε τέτοιες περιπτώσεις να διακόπτουν το παιχνίδι, αλλά δεν έχουν τέτοια εξουσιοδότηση. Στα υπόψιν…..
------------------------------------------
    Το θέμα των ξεναγήσεων στην «υπόγεια πόλη» στη Θεσσαλονίκη, δεν το ήξερα! Αν και οι ημερομηνίες πέρασαν, το βάζω για ενημέρωση, που την θεωρώ σημαντική για τους Θεσσαλονικείς. Υπόψη πως αυτή η δραστηριότητα επαναλαμβάνεται κατά διαστήματα. Έχετε το νού σας!
------------------------------------------
    Δεν χρειάζονται ειδικοί επιστήμονες και μελέτες για να μας πούν πως η μεγάλη χρήση κινητού τηλεφώνου προκαλεί πνευματικές διαταραχές ( γενικώς….) ιδιαίτερα στους νέους, η δε έλλειψή του στερητικό σύνδρομο. Το βλέπουμε κάθε μέρα, παντού γύρω μας. Στο δρόμο, στο λεωφορείο, στις καφετέριες, ΠΑΝΤΟΥ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου