Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Να τους χαιρόμαστε



Να τους χαιρόμαστε
Αργύριος Ανδριώτης Αξιωματικός ε.α. Μέλος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης
    Παρακολουθήσαμε, την 27 Νοε 2017, την συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, σε επίπεδο Αρχηγών κομμάτων, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, που αφορούσε την πώληση οπλικών συστημάτων στη Σαουδική Αραβία.
    Το σοβαρό θέμα ήταν η κατηγορία εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι η πώληση αυτή έγινε με μη διαφανείς τρόπους, με μεσάζοντες και με διαδικασίες που στοιχειοθετούν ΣΚΑΝΔΑΛΟ με προεξάρχοντα τον ΥΕΘΑ. Βγήκαν στη φόρα απόρρητα έγγραφα του κράτους, μπλέξαμε ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  και γενικά γίναμε «ρόμπα» στους εχθρούς μας.
    Συζήτηση λοιπόν στη Βουλή. Θα επικεντρωθώ μόνο στα λεγόμενα του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
    Δεν κατάλαβα τίποτα για το θέμα που συζητούσαν. Ούτε ο ένας μου έδωσε να καταλάβω αν πράγματι έγινε «λαμογιά» εκ μέρους του ΥΕΘΑ, όπως τον κατηγορούσε, ούτε ο άλλος με έπεισε αν η συναλλαγή με την Σαουδική Αραβία έγινε με σύννομο τρόπο. Δεν άκουσα τίποτα για την «ταμπακιέρα».
    Τι άκουσα;
    Ότι η κυβέρνηση απαρτίζεται από ψεύτες, κλέφτες και ανήθικους.
    Ο Πρωθυπουργός τα έχει βρει με τη διαπλοκή.
    Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει να κρύψει πολλά. Είναι γραφικός, κρύβει το «πόθεν έσχες», έπαιρνε δώρα από την Siemens, έχει «φεσώσει» το κράτος με δάνεια για την εφημερίδα «Κήρυκας Χανίων», είναι μπλεγμένος με υπεράκτιους φορολογικούς παραδείσους   και ότι σέρνεται από τα ΜΜΕ και τα μεγάλα συμφέροντα.
    Σκάνδαλα, απάτες, μίζες, διαπλοκή, υπονόμευση, βούρκος. Ύβρεις – ύβρεις – ύβρεις. Επίπεδο χαμηλότερο και από αυτό ενός καφενείου.
    Δεν άκουσα βεβαίως τίποτα για τον δυστυχή Ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από τα βάρη που του φόρτωσαν αυτοί οι κύριοι και οι προκάτοχοι τους. Άπαντες όσοι πέρασαν από τα έδρανα της Βουλής και από τα υπουργικά πόστα. Δεν μας ενδιαφέρει ο λαός. Τον ένα τον ενδιαφέρει πως θα κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας με όλα τα προνόμια που του παρέχει και τον άλλον πως θα καταλάβει αυτός την ίδια καρέκλα.   Τον λαό θα τον θυμηθούμε όταν χρειαστούμε τα ψηφαλάκια του.
    Αυτοί μας αξίζουν !!!! Να τους χαιρόμαστε λοιπόν!!!

1 σχόλιο: