Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

«ΧΑΝΘ - ιώτικα Χριστούγεννα»



«ΧΑΝΘ - ιώτικα Χριστούγεννα»
http://thessbomb.blogspot.gr/
Φέτος τα Χριστούγεννα θα διοργανώσουμε ένα γιορτινό μπουφέ αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης ως εισαγωγή στην γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 11.00 – 15.00, μπροστά από το ιστορικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ. -έμβλημα της πόλης μας, σας καλούμε να συμμετέχετε και να το υποστηρίξετε με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ταμείο Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ.
    Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, εδέσματα, ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα είδη δώρων αλλά και μουσική θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους με κοινωνικό αποτύπωμα.
    Το γιορτινό
brunch διοργανώνεται με την εθελοντική συμμετοχή των μελών, των εθελοντών, των συνεργατών και των εργαζομένων της Χ.Α.Ν.Θ. στο αλληλέγγυο πνεύμα της Οργάνωσης αλλά και τη συμμετοχή φορέων και εταιριών. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ.
    Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με τη χορηγία της LION & της RENAULT και με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Σημείωση: Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός κτιρίου Χ.Α.Ν.Θ.
INFO: Ταμείο Υποτροφιών ΧΑΝΘ
    H
XΑΝΘ ακολουθεί μια συνεπή πορεία σχεδόν 100 χρόνων κτίζοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο. Για την υλοποίηση των σκοπών της οργανώνει προγράμματα για παιδιά, έφηβους και ενήλικες που περιλαμβάνουν δραστηριότητες αθλητικές, δημιουργικές, κατασκηνωτικές. φυσικής ευεξίας και υγείας, πολιτιστικές, επιμορφωτικές, εκπαιδευτικές. Αναπτύσσει δραστηριότητες εθελοντισμού για τον άνθρωπο, την πόλη, το περιβάλλον. και δράσεις - εκδηλώσεις -προγράμματα κοινωνικής προσφοράς με αποδέκτες ευπαθείς ή ειδικές ομάδες πληθυσμού.
    Μέσω του Ταμείου Υποτροφιών της, το
2017, συμμετείχαν δωρεάν στα προγράμματα της συνολικά 104 παιδιά από οικογένειες συμπολιτών μας που χαρακτηρίζονται από ευαλωτότητα ή βρίσκονται σε ειδικές συνθήκες διαβίωσης ή κατόπιν αιτήματος από κοινωνικούς φορείς όπως:
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS,   ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ,   AΡΣΙΣ,   ΜΕΛΛΙΣΑ,   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΕΡΟΙΑΣ,   ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΧΕΠΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,   ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ «ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»,   ΝΑΟΜΙ «ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ».
    Γίνε και εσύ μέλος στην οικογένεια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Χ.Α.Ν.Θ. και συνοδοιπόρος στο όραμα της για ισχυρές ανθρώπινες κοινωνίες.
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί !
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ.
Τ: 231 600 1000, εσωτ. 0884, Ε: socialaction@ymca.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου