Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26 /11/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26 /11/2017)
Ανδρέας
    Μετέθεσαν άμεσα τον Διοικητή του Τάγματος ΓΕΕΘΑ, στην Κώ.( Υπόθεση εισόδου Ρουβίκωνα στο ΥΕΘΑ). Δηλαδή, αυτό είναι  μία έμμεση παραδοχή πως η μετάθεση στην Κώ είναι τιμωρία;;; Και στα υπόλοιπα νησιά εννοείται, πλήν εξαιρέσεως.( μιάς).
---------------------------------------------
    Αυτό το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση; Ή μήπως είναι ανεξάρτητο και λέει τα πράγματα με το όνομά τους; Γεγονός είναι πως αυτές οι… «έκτακτες παροχές» έχουν μοναδικό σκοπό να καταπνίξουν φωνές διαμαρτυρίας και να δημιουργήσουν «άλλοθι» του στυλ  «Βλέπετε, εμείς σας σκεφτόμαστε, κάνουμε οικονομίες για να σας τα δώσουμε» ή κάτι τέτοιο. Η πραγματικότητα είναι πως και 2.000 και 3.000 ευρώ στον καθένα να δώσουν, το πρόβλημα δεν λύνεται, αφού παραμένει ΘΕΣΜΙΚΟ.Εάν δεν μειωθεί η ανεργία, εάν δεν αυξηθούν μισθοι και συντάξεις, εάν δεν υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάπτυξη , δεν γίνεται τίποτα . Μία από τα ίδια!
---------------------------------------------
    Να τα και τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Αντί… Δώρων Χριστουγέννων! Με την υγειά μας πάλι….
---------------------------------------------
    Καλά, για καινούριο μας το λένε ότι σχεδόν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πριν γίνουν κυβέρνηση υποστήριζαν τους Σκοπιανούς στο θέμα της ονομασίας; Απλώς, τώρα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να ξεκινήσουν κάτι τέτοιο. Περιμένουν την ευκαιρία….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου