Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/7/2020)
    Για να βρώ τα καθημερινά θέματα του μπλόκ, κάθε μέρα πηγαίνω για… «ψάρεμα». Και όπως οι πραγματικοί ψαράδες, άλλες φορές πιάνω «τσιπούρες» και «λαυράκια» και άλλες «γόπες» και «σπαράκια». Εξαρτάται από τον χώρο που «ψαρεύω». Πιθανόν, να υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα νέα, όμως δεν τα βρίσκω! Ήδη ασχολούμαι 10 – 12 ώρες καθημερινά, οπότε δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Το μόνο που μπορώ να πώ στον εαυτό μου, είναι… «ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ»!
------------------------------------------
    Επέλεξα το άρθρο της ΠΟΕΣ για την διαθεση στρατιωτικού υγειονομικού προσωπικου σε αεροδρόμια και λιμάνια για έλεγχο του κορονοϊού, γιατί πιστεύω ότι εάν όχι 100%, αλλά τουλάχιστον κατά μεγάλο ποσοστό ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Βλέπετε, ο Στρατός γενικώς, από όλους τους κυβερνώντες, είναι μια «εύκολη και φτηνή λύση»! Διαχρονικά!
------------------------------------------
    Ένα μήνα ολόκληρο υπάρχει τρύπα σε δρόμο του Κιλκίς, και κανείς δεν αξιώθηκε να πάει να την «τακτοποιήσει»! Το ότι δεν έχουν ατυχήματα, μάλλον είναι εύνοια της τύχης. Εκτός και εάν η «σημαδούτρα» που έβαλαν επάνω, λειτουργεί προειδοποιητικά και αποτρεπτικά. Καλή λύση! Ότι χαλάει, του βάζουμε μια σημαδούρα, και, έ, κάποια στιγμή θα το επισκευάσουμε. Ακαταμάχητη λογική!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου