Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/7/2020)
    Εντάξει, λοιπόν, θα τα πάρουμε όλα μαζεμένα τα αναδρομικά. Ξέρετε ποια. Τώρα, αν αύριο – μεθαύριο διαβάσετε τίποτα καινούριο, δεν θα είναι έκπληξη. Το θέμα «πονάει» γιατί πρόκειται για χρήματα τα οποία ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ με το «έτσι θέλω», χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού «όποιος είχε το μαχαίρι, είχε και το πεπόνι». Και είδαμε ( ή μάλλον, νοιώσαμε ) τι έγινε. Τι θα γίνει τώρα; Η υπόθεση είναι λιγάκι σαν ρουλέτα. Άσε να «κάτσει» η μπίλια κάπου, για να το συζητήσουμε. Προς το παρόν, «γυρνάει» ακόμα….
------------------------------------------
    Κατά τον Τρωϊκό πόλεμο, όταν έφυγαν οι Έλληνες από την Τροία, άφησαν πίσω τους τον γνωστό Δούρειο Ίππο. Τότε, σύμφωνα με τον Βιργίλιο, ο Λαοκόων τους προειδοποιησε λέγοντας: «Equo ne credite, Teucri / Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes», δηλαδή «Μην εμπιστεύεστε το άλογο, Τρώες. / Οτιδήποτε κι αν είναι, φοβάμαι τους Έλληνες ακόμα κι όταν φέρνουν δώρα». Εκείνοι δεν τον άκουσαν, και είδαμε τι έγινε…. Στις μέρες μας, πολλοί Λαοκόοντες μας λένε: « Φοβού τους τουρίστες, και ευρώ φέροντες» Και βέβαια, δεν αναφέρονται σε τίποτα άλλο, παρά στον κορονοϊό, τα κρούσματα του οποίου διαρκώς αυξάνονται, με πολλά… «εισαγωγής»!  Σε όλα, ο «δεύτερος γύρος» είναι πιο σκληρός. Σε όλες τις… εφαρμογές. Τώρα, από ό τι φαίνεται, ο δεύτερος γύρος του κορονοϊού πλησιάζει, και δεν βλέπω τρόπο για να τον αποφύγουμε. Βέβαια, υπάρχει και ενας αριθμός ηλιθίων ιδεοβαρεμένων, που διατείνεται πως όλα είναι «μούσι», κορονοϊός δεν υπάρχει, και όλα είναι «κατασκευές» της Παγκοσμιοποίησης, για τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού.  Ό τι και να τους πεί κανείς, τα λόγια του θα χάσει.
------------------------------------------
    Τελικά, από ό τι φαίνεται, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΟΖ! Από ό τι λένε, βάσει της διεθνούς νομοθεσίας, για να έχει ΑΟΖ ένα κράτος, πρέπει πρώτα να την ανακηρύξει. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Τότε, γιατί φωνάζουμε;;;;;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου