Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Οι ταινίες που μπορείς να δεις από σήμερα στα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης


ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι ταινίες που μπορείς να δεις από σήμερα στα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης
Από parallaxi
    Πέντε οι ταινίες που έρχονται την εβδομάδα αυτή στους κινηματογράφους της πόλης. Από οικογενιακή κωμωδία, μέχρι δράμα και ανελέητη δράση, η εβδομάδα αυτή έχει πολλά να προσφέρει στους σινεφίλ.
Επικίνδυνη Ομορφιά/ Ava
Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ
Ηθοποιοί: Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζον Μάλκοβιτς, Κόλιν Φάρελ, Κόμον, Τζίνα Ντέιβις
Είδος: Δράσης, Μυστηρίου, Θρίλερ, Αστυνομική, Δράμα
    Η Άβα, πρώην εξαρτημένη, είναι πλέον μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος. Αν και στην δουλειά της είναι απίστευτα αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.
*Σινεμά: Ελληνίς 1: Πεμ, Σαβ-Τετ: 21:00 Ελληνίς 2: Πεμ-Παρ, Δευ-Τετ: 22:35 Village: Αίθουσα 3: Πεμ-Τρι: 23:00, Αίθουσα Comfort 2: Πεμ-Τρι: 20:30, Αίθουσα Village Θερινό COSMOS: Πεμ-Τρι: 21:30
Ένα Τέλειο Σχέδιο/El Plan
Σκηνοθεσία: Κάρλος Πόλο Μενάργκεζ
Ηθοποιοί: Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Ραούλ Αρέβαλο, Τσέμα Ντελ Μπάρκο
Είδος: Κωμωδία, Δράμα
    Τρεις φίλοι είναι άνεργοι εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στις 9 το πρωί, έχουν κανονίσει να συναντηθούν για να εκτελέσουν ένα σχέδιο που θα τους βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Όταν επιτέλους βρεθούν όλοι μαζί, ένα απρόσμενο γεγονός τους σταματά. Καθώς ψάχνουν τρόπο για να φύγουν, μπαίνουν σε άβολες συζητήσεις που φέρνουν στο φως απρόσμενες αποκαλύψεις. Η φιλία των τριών αρχίζει να κλονίζεται.
 *Σινεμά: Cine Alex: Πεμ-Τετ: 21:00, 23:00
Miss Απειθαρχία/Misbehaviour
Σκηνοθεσία: Φιλίπα Λόουθορπ
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Κίλι Χοζ, Φίλις Λόγκαν, Λέσλι Μάνβιλ, Ρις Άιφανς, Γκρεγκ Κινίαρ
Είδος: Δράμα, Ιστορική
    1970. Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος» πραγματοποιούνται στο Λονδίνο με παρουσιαστή τον θρυλικό Αμερικανό κωμικό, Μπομπ Χόουπ. Πρόκειται για τον διαγωνισμό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές. Με το επιχείρημα ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς ταπεινώνουν τις γυναίκες, το ανερχόμενο Κίνημα για τη Γυναικεία Χειραφέτηση κέρδισε εν μία νυκτί τα φώτα της δημοσιότητας, εισβάλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση. Όταν ο διαγωνισμός συνεχίστηκε, το αναπάντεχο αποτέλεσμά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Μέσα σε λίγες ώρες, το παγκόσμιο κοινό είδε την πατριαρχία να χάνει έδαφος και το δυτικό πρότυπο ομορφιάς να καταρρέει.
*Σινεμά: Village: Αίθουσα 7: Πεμ-Τετ: 21:00
Ο πλανήτης του Γουίλι/Terra Willy: Planète inconnue
Σκηνοθεσία: Ερίκ Τοστί
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Περιπέτεια, Κωμωδία, Επιστημονικής Φαντασίας
    Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα… όχι τόσο! Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι!
 *Σινεμά: Ελληνίς 1: Παρ:21:00 Ελληνίς 2: Σαβ-Κυρ: 21:00 Village: Αίθουσα 5: Πεμ-Τρι: 20:00, Αίθουσα 9 (KIDS): Πεμ-Τρι: 19:30
Ένα ντιβάνι στην Τυνησία/ Un divan à Tunis / Arab blues
Σκηνοθεσία: Μανέλ Λαμπιντί
Ηθοποιοί: Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ματζίντ Μασούρα, Άισα Μπεν Μιλεντ, Φεριέλ Καμαρί, Χισέμ Γιακουμπί
Είδος: Κωμωδία, Δράμα
    Μετά την επιστροφή στην πατρίδα της, την Τυνησία, η Selma (Golshifteh Farahani), αρχίζει να υποδέχεται πελάτες ως ψυχαναλύτρια και έρχεται σε επαφή με μία σειρά από ιδιόρρυθμους θεραπευόμενους.
 *Σινεμά: Ελληνίς 2: Πεμ-Παρ, Δευ-Τετ: 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου