Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/7/2020)
    Τα πράγματα, όσο πάνε και «σκουραίνουν» με τον κορονοϊό. Χτές, είχαμε 57 κρούσματα. Καθημερινά, ο αριθμός ανεβαίνει. Και το άσχημο, είναι πως μόνο 10 ήταν στις πύλες εισόδου. Όλα τα άλλα, ήταν διάσπαρτα στην Ελλάδα, με τις Αθήνα και Θεσσαλονίκη να έχουν την «μερίδα του λέοντος». Μοιραία λοιπόν, οι εξελίξεις αφορούν τον κορονοϊό, που από ό τι φαίνεται, επανέρχεται, ελπίζω όχι δριμύτερος. Πολύ φοβάμαι, πως θα επανέλθουν πολύ σύντομα όλα τα μέτρα που λήφθηκαν τον Μάρτιο, ίσως και ακόμα περισσότερα. Όμως, ενώ η προστασία του κοσμου  είναι πρωταρχικό μέλημα, αυτό που γίνεται είναι η προσωρινή προστασία, αφού ο ιός επανέρχεται, και θα επανέρχεται συνεχώς, μέχρι να βρεθεί οριστικά ο τρόπος καταπολέμησής του. Και παρά τα όσα κυκλοφορούν, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ! Μέχρι να βρεθεί, θα παίζουμε «κρυφτούλι», του στυλ «Αυξάνονται τα κρούσματα, αυξάνονται και τα μέτρα. Μειώνονται τα κρούσματα, μειώνονται και τα μέτρα». Φυσικά, αυτό δεν οδηγεί πουθενα, παρα σε μία παράταση της αγωνίας με την οποία μας έχει γεμίσει. Το μόνο που μπορώ να πώ, είναι πως πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους οικείους μας, με όποιο τρόπο μπορούμε, ελπίζοντας πως θα αντέξουμε μέχρι την τελική εξάλειψη, εάν έρθει ποτέ….
------------------------------------------
    Με τη φόρα που πήραν με τις μάσκες ( ή διαφορετικά, «φίμωτρα» ) στο τέλος θα βάλουν υποχρεωτική τη χρήση τους από τους πελάτες και στα καταστήματα εστιάσεως! Τώρα βέβαια, το πώς θα τρώνε οι πελάτες, είναι άλλο θέμα, που χρειάζεται μελέτη……
------------------------------------------
    Και «δια την διατήρηση της φυσιογνωμίας της μάχης» όπως λένε τα στρατιωτικά εγχειρίδια, να και λίγα για τα αναδρομικά. Ο Μητσοτάκης, επίσημα είπε, πως ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΦΑΠΑΞ μέχρι τέλους του έτους! Να αρχίσω πάλι με τα «πότε» κτλ; Άσε, ο Δεκέμβριος είναι σχετικά κοντά…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου