Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/7/2020)
    Τα πράγματα, δεν φαίνεται να πηγαίνουν καθόλου καλά. Τα κρουσματα του κορονοϊού, κάθε μέρα αυξάνονται με αριθμητική ( προς το παρόν) πρόοδο. Όμως οι «γενναίοι» συμπατριώτες μας ( και όχι «συμπολίτες» όπως κατά κόρον γράφουν… ) δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Τα μπάρ, μπητσόμπαρα και λοιπά κωλάδικα, είναι γεμάτα, χωρίς μέτρα. Έ, αυτοί είναι… «εθελοντές»! Το «κουδουνάκι» δεν το λογάριασαν. Την «κουδούνα» επίσης. Όπως πάνε, θα ακούσουν την «καμπάνα», μεταφορικά αλλά πολύ φοβάμαι και κυριολεκτικά.
------------------------------------------
    Να τοι και οι Γερμανοί στη Μεσόγειο…. Για να «επιβλέψουν» το εμπάρκο όπλων στη Λιβύη. Άντε καλά…. Εάν ήθελαν, θα το είχαν κάνει! Κάτι τέτοια βλέπουν οι τούρκοι και αποθρασύνονται. Το θέμα, δεν είναι πως φοβούνται τους τούρκους. Το θέμα, είναι πως δεν θέλουν να χάσουν την αγορά των 80.000.000 ανθρώπων της Τουρκίας. Και πάλι, όλα για το χρήμα!
------------------------------------------
    Και μέσα σε όλα αυτά, κάποιος αγοράζει κασελάκι με όλα τα όργανα για εξόντωση βρυκολάκων, όπως περιγράφονται στις σχετικές κινηματογραφικές ταινίες! Μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου