Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/7/2020)
    Δεν μπορώ, παρά να συγχαρώ την ΑΕΚ, η οποία δεν κατέθεσε ένσταση κατά του ΠΑΟΚ σχετικά με τα δελτία των παικτών του. Εάν την κατέθετε, μάλλον θα δικαιωνόταν, βάσει κανονισμού, και θα εξασφάλιζε την χαμένη 2η θέση, και την συμμετοχή στο champions league.  Κάποιοι «άλλοι» τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουν, για να πάρουν «στα χαρτιά» ό τι δεν μπορουν να πάρουν στο γήπεδο. Η ΑΕΚ, απέδειξε πως είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ! Συγχαρητήρια για το fair play!
------------------------------------------
    Να τα, να τα…. Μας έρχονται σιγά – σιγά. Για πρώτη δόση, εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Χαρδαλιά. Και έπεται «μεθ’  ου πολύ» και η Ημερήσια Ενημέρωση από τον Τσιόδρα. Τα είπαμε, μάλλον το παρακάναμε και τα «σκατώσαμε»!
------------------------------------------
    Για να μην ανησυχείτε, έχουμε και σήμερα «κάτι» για τα… αναδρομικά. Εάν αποφασίσει η κυβέρνηση να τα δώσει σε όλους, όσους τα δικαιούνται, αυτό θα γίνει σε βάθος ( απύθμενο….) χρόνου, ΣΕ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σε κάποιους θα τα πάρουν οι κληρονόμοι τους…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου