Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/7/2020)
    Ένας φίλος, προτείνει να συγκεντρώσουμε υπογραφές, για να παραπέμψουμε τον Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγγης. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο! Και 10.000.000 υπογραφές να μαζεύαμε, στο δικαστήριο δεν πήγαινε! Ακόμα όμως και εάν πήγαινε, δεν θα καταδικαζόταν. Έχουμε τόση εμπιστοσύνη στο Διεθνές Δικαστήριο; Μέχρι τώρα, δικάζονται οι ητημένοι μετά από πόλεμο, που τους παραπέμπουν οι νικητές. Και φυσικά, καταδικάζονται. Το να παραπεμφθεί εκεί ο Ερντογάν, πόσο πιθανο το βλέπετε; Επιμένω, πως μια καλή και ρεαλιστική λύση, είναι η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ του Τούρκικου Προξενείου Θεσσαλονίκης. Ο λόγος; Ό τι θέλουμε! Για … χώρο πρασίνου!
------------------------------------------
    Κάπου – κάπου, βάζω και κάποιες αναρτήσεις, εν γνώσει μου πως θα προκαλέσουν διάλογο και αντιπαλότητα. Είπαμε: «Απ’ όλα έχει ο μπαξές»! Στο κάτω – κάτω, ας «ανάβουν τα αίματα» λιγάκι ( σε κόσμια φυσικά πλαίσια) γιατί το παρακάναμε στην κριτική δια της σιωπής….
------------------------------------------
    Παραπέμπεται σε δίκη ο αστυνομικός που απελευθέρωσε διαδηλωτή τον οποίο είχε συλλάβει συνάδελφός του! Έ, τί να πούμε τώρα… Ετουτος είχε όλα τα κακά. ΚΑΙ συνδικαλιστής, ΚΑΙ συριζαίος. Άσε πρώτα να γίνει η δίκη… ( 3/9/20)
------------------------------------------
    Καθόλου τυχαια η έκφραση «είναι για τα πανηγύρια». Ο όποιος εμπνευστής της, δεν είχε στο μυαλό του την τωρινή κατάσταση, όπου τα μέτρα για τον κορονοϊό στα πανηγύρια, είναι…. «για τα πανηγύρια»! Καθόλου παράξενο, εάν αύριο – μεθεάυριο, τα πανηγύρια απαγορευτούν. Και θα πούν οι πανηγυρτζίδες: ‘Καλά, πώς θα διασκεδάζουμε;» Έ, ας διαβάσουν και κανένα βιβλίο για αλλαγή….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου