Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/7/2020)
    Ο Ερντογάν ζήλεψε την δόξα του Μωάμεθ του Πορθητού! Δεν εξηγείται διαφορετικά, μετά την απόφαση να κάνει τζαμί την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! Σίγουρα έχει πολλά ψυχοπαθητικά προβλήματα, αφού δεν αντιλαμβάνεται πως μια τέτοια πράξη θα φέρει απέναντί του όλα τα Χριστιανικά κράτη, ιδιαίτερα τα Ορθόδοξα. Κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτόν τον ψυχοπαθή. Ένα πραξικόπημα, θα ήταν πολύ χρησιμο! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αυτή τη φορά, και όχι… «γιαλαντζί» όπως το προηγούμενο. Διαφορετικά, μόνο μια λύση υπάρχει: Μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα στην κωλότσεπη! Εάν δεν γίνει τίποτα από αυτά, προβλέπω σοβαρή σύγκρουση με την Τουρκία, η οποία θα έχει δυσμενή αποτελέσματα για όλους, αλλά ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
------------------------------------------
    Δικαιώθηκε τελικά στο ΚΑΣ, όπου είχε προσφύγει ο ΠΑΟΚ, και του επιστρέφονται οι 7 βαθμοί που του αφαιρέθηκαν, μετά τις «κόκκινες» ίντριγκες και τις προειλημμένες αποφάσεις. Ουσιαστικά όμως, είναι δώρο – άδωρο! Όταν αφαιρεθηκαν οι βαθμοι, ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Η αφαίρεσή τους, επέδρασε καταλυτικά στον ψυχολογικό τομέα, και στην αποδοσή του, όπως είδαμε όλοι. Τώρα, του δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει από την ΑΕΚ την δεύτερη θέση. Βέβαια, μπορεί να κάνει η ΑΕΚ προσφυγή, οπότε…. Όμως, στην απόφαση του ΚΑΣ δεν αναγράφεται τίποτα για την ΞΑΝΘΗ, από την οποία αφαιρέθηκαν 12 βαθμοί, και ενώ θα αγωνιζόταν για έξοδο στην Ευρώπη, τώρα αγωνίζεται για την παραμονή της στην Α΄ Εθνική. Λογικά, αφού για τον ίδιο λόγο αφαιρέθηκαν 7 βαθμοί από αυτήν και τον ΠΑΟΚ, και εφόσον ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε, πρέπει να δικαιωθει και η ΞΑΝΘΗ! Και αυτό θα ήταν το δίκαιο, και νομικά, αλλά και αγωνιστικά. Εμείς ( ο ΗΡΑΚΛΗΣ) έχουμε μεγάλη πείρα απο αποφάσεις «ΠΡΟΚΑΤ». Μετά την απόφαση του ΚΑΣ, η όλη υπόθεση επανερχεται στην δικαιοδοσία των δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ, και η απαλλαγή, κατά τη γνώμη μου, είναι δεδομένη. Φυσικά, μπορεί να κάνουν προσφυγές ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ, οπότε…..
------------------------------------------
    Με τον κορονοϊό, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. 60 νέα κρουσματα εχθές! Τα περισσότερα από το εξωτερικό, και κυρίως από Βαλκανικές χώρες. Πολύ φοβάμαι, πως πολύ σύντομα θα ξαναδουμε τονΤσιόρδα στο «γυαλί», και όχι για καλό….
------------------------------------------
    11  του μηνός σήμερα! Τι έγινε, πήρε κανένας τα αναδρομικά που ήταν να πάρει στις 9;;;; Πείτε το, για να το μάθουμε και εμείς…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου