Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ/ΑΝΑΡΤΗΣΗ κ. ΝΑΖΛΗ ΣΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ/ΑΝΑΡΤΗΣΗ κ. ΝΑΖΛΗ ΣΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής

6 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του σφικτού εναγκαλισμού και πλήρους εναρμονισης του κου Κουτρή με τον Κο Νικολόπουλο και την ΠΟΣ. Είναι δε ολοφάνερο ότι ενδεχόμενη εκλογή του οδηγεί την ΕΑΑΣ σε ομηρεία στις αγκαλες της ΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ????
      ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΑΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ ΕΝΩ Η ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΠΙΔ, ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ Α Μ Μ Ι Α "ΑΓΚΑΛΙΑ" ???
      Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ !

      Διαγραφή
    2. Αυτός που το έγραψε είναι εκτός πραγματικότητας και προσπαθεί να χτυπήσει τον άξιο υποψηφιο πρόεδρο κ.Κουτρή Σταύρο. Η συνεργασία ενός φορέα (ΕΑΑΣ) με άλλους φορείς (ΠΟΣ< ΠΟΕΣΑ κλπ) δεν αποτελεί ομηρία αλλά είναι καλή διότι όπως τα έγραψε στο πρώτο σχόλιο είναι μία στυγνή συνοφαντία. Ο υποψηφιος πρόεδρος ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είναι κεφάλαιο άριστο για να αναλάβει τα ηνία της ΕΑΑΣ

      Διαγραφή
    3. Τέτοια επιχειρήματα περί συκοφαντίας κλπ είναι τουλάχιστον ανόητα.Το ότι η ΕΑΑΣ είναι ΝΠΔΔ δεν σημαίνει ότι με "κατάλληλο" πρόεδρο ΔΣ δεν μπορεί να φέρεται και να άγεται από την ΠΟΣ και μάλιστα όταν αυτή θα κατέχει και θέσεις εντός του ΔΣ της ΕΑΑΣ. Ο κος Κουτρής μέχρι σήμερα αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μου περί ομηρείας και στενού εναγκαλισμού της ΠΟΣ δεδομένου ότι ακόμη και οι ανακοινώσεις του ως υποψήφιος τίθενται υπό την έγκριση της ομάδας των 6 που είναι και το μακρύ χέρι της ΠΟΣ στην προσπάθεια της άλωσης της ΕΑΑΣ που αποτελεί και την τελευταία νησίδα γνήσιας εκπροσώπησης των αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού.

      Διαγραφή
  2. Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν γνωρίζεις τα τεκταινόμενα ή είσαι βαλτός. Ό,τι επετεύχθη τα τελευταία χρόνια επετεύχθη με ενέργειες της ΕΑΑΣ. Αυτή με τις προσπάθειες , το συνεχή αγώνα της και χωρίς την εκάστοτε κυβερνητική "εποπτεία" (ουδέποτε τάϊσε και βράβευσε υφυπουργίσκους που επαίρονταν για το έκτρωμα του Κατρούγκαλου ώστε να καθίσταται κατ' αυτόν τον τρόπο αποκλειστικοί συνομιλητές τους) και με τις δικαστικές αποφάσεις που προκλήθηκαν από προσφυγές της στα αντίστοιχα δικαστήρια έφερε πρακτικά αποτελέσματα. Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΑΑΣ με την αγωνιστικότητά του και τον δυναμισμό του αλλά και με πολύ προσωπικό κόστος κατάφερε να υπολογίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση η αντίδραση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΑΑΣ σε κάθε προσπάθεια καταπάτησης των δικαιωμάτων των αποστράτων Αξιωματικών. Αν αυτό θεωρείς ότι είναι υποβάθμιση τότε ας έλθει ο κος Κουτρής να ξαναγίνει η ΕΑΑΣ μια prive λέσχη για λίγους ταβλαδόρους όπως ήταν στο απώτερο παρελθόν.
      Τέλος πρέπει να καταλάβεις εσύ και όλοι οι συνάδελφοι ότι ένας "καταξιωμένος Αξιωματικός" δεν είναι κατ' ανάγκη και κατάλληλος για τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΣ (χωρίς να σημαίνει ότι ο νυν πρόεδρος δεν υπήρξε καταξιωμένος όσο ήταν στην ενεργό υπηρεσία). Σ' αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν εκλογές αλλά θα διοριζόταν κατ' ευθείαν οι Αρχηγοί του ΓΕΣ στο ΔΣ και θα τελείωνε το πανηγυράκι.

      Διαγραφή