Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/2/2020)
    Αυτή τη βδομάδα, δεν είναι να πηγαίνετε κινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη, για να δείτε νέα ταινία. Οι πιθανότητες είναι 85% να…. φεσωθείτε! Το ρισκάρετε; Εκτός, βέβαια, εάν σας αρέσουν τα «φέσια»….
------------------------------------------
    Βρεττανός υπουργός οικονομικών  ( στη Σκωτία ) την «έπεφτε» κατ’ εξακολούθηση σε 16χρονο…. Και καλά, να μην έχει αξίωμα, αυτό στη Βρετανία είναι συνηθισμένο γεγονός. Όμως, ΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;;; Ε, από αυτούς που «κουνούν την αχλαδιά» ( δεν μου κάθεται το gay ) όλα να τα περιμένεις. Φαίνεται πως το «μικρόβιο» ανέβηκε και στη Σκωτία….
------------------------------------------
    Έφυγε και ο Κέρκ Ντάγκλας, 103 ετών…. Ο τελευταίος μεγάλος ηθοποιός της γενιάς του. Μας άφησε αξέχαστες ταινίες. Πάει να συναντήσει τον συμπρωταγωνιστή του σε πολλές από αυτές, τον Μπάρτ Λάγκαστερ. Θα τον θυμόμαστε…..
------------------------------------------
    Μήπως το παράκανε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τα «καλλιτεχνικά»; Τώρα, θέλει να δούν και ακούσουν «ΜΟΤΣΑΡΤ» τα… παιδία 4 – 12 ΕΤΏΝ!!!!! Πόσα θα καταλάβουν κάτι;;;;; Είπαμε, καλές οι εκδηλώσεις και παραστάσεις, αλλά αυτό είναι υπερβολή. Ίσως κάποιοι ικανοποιούν κάποιες «ανάγκες» τους. Οικονομικές κυρίως, φυσικά…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου