Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/2/2020)
    Ανοιξιάτικες ημέρες απολαμβάνει η Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να έχει γεμίσει τους δρόμους. Σε αυτό το «γέμισμα», πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η έκθεση «AGROTICA 2020» που πραγματοποιείται στη ΔΕΘ, με αποτέλεσμα σε ακτίνα 2-3 χιλιομέτρων, τα πάντα να είναι «κόλαση», ιδιαίτερα στην κυκλοφορία, αφού άπειρα είναι τα ΙΧ που θελουν να… παρκάρουν, εκεί που δεν χωράει ούτε… μοτοποδήλατο! Και άειντε βόλτες και βόλτες μέχρι να βρούν χώρο ( που δεν βρίσκουν ) και τα νεύρα, «τσατάλια»! Το τραγικό της υποθέσεως, δεν ίναι πως έρχονται με ΙΧ οι εκτός Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρουν οι άνθρωποι τι θα αντιμετωπίσουν. Το τραγικό είναι πως ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ κατεβαίνουν στο κέντρο με τα ΙΧ. Το άκρον άωτον του μαζοχισμού! Θα έλεγα να κατέβουμ με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, όμως και αυτά, όσα τέλος πάντων κυκλοφορούν, είναι μποτιλιαρισμένα  στους δρόμους. Βλέπετε, η ΔΕΘ είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το καλύτερο θα ήταν να κατέβουν με τα πόδια ( θα φτάσουν πολύ πιο γρήγορα όπου θέλουν), ή να μην κατέβουν καθόλου! Γεγονός πάντως είναι, πως η «AGROTICA” ευνοεί σημαντικά ορισμένα επαγγέλματα ( ταξί, εστιάσεως, καφέ, κτλ)
------------------------------------------
    Όλα τα παραπάνω, είναι τα «στραβά». Τα «σωστά», είναι μια βόλτα στην παραλία, από άκρου εις άκρον ( λιμάνι – Μέγαρο Μουσικής) για να ανοίξει η καρδιά σου και να ευχαριστηθουν τα μάτια σου.
------------------------------------------
    Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το κράτος πρέπει να επιχορηγεί τηλεοπτικά σήριαλ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. Υπάρχει περίσσεμα και δεν ξέρουν τι να το κάνουν; Όποιος έχει λεφτά και θέλει, ας κάνει «σειρά», ας ψήσει και αρνιά στη σουβλα. Γιατί τον επιχορηγούν; Και συνήθως, επιχορηγούν ( πλην εξαιρέσεων, για να επαληθεύεται ο κανόνας) κάτι παραγωγές που είναι για μούντζες ( να μην πώ τίποτα χειρότερο). Ηλίου φαεινότερο, πως και σε αυτό τον τομέα ισχύει «ο φίλος του φίλου»……
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου