Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/2/2020)
    Σύμφωνα με απολύτως ανασφαλείς πληροφορίες, η FIBA , εναρμονιζόμενη κατά το δυνατόν με τους κανονισμούς τηςFIFA, σκέπτεται σοβαρά στην επόμενη αλλαγή κανονισμών, να εισάγει το οφ-σάϊτ και στο μπάσκετ! Επαναστατική αλλαγή, που όταν γίνει, θα διαφοροποιήσει κατά πολύ ( προς το χειρότερο… ) το μπάσκετ! Και για να σοβαρολογήσουμε τώρα, στην FIFA σκέπτονται την διαφοροποίηση του κανονισμού για το οφ-σάιτ, που τώρα και με την χρήση του VAR έγινε προβληματικό. Το εάν θα αρχίσουν να μετράνε… χιλιοστά, έ αυτό δεν είναι πρόοδος για το ποδόσφαιρο! Τόσα χρόνια, δεν τολμούν να κάνουν το αυτονόητο: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΦ-ΣΑΙΤ ΕΝΤΕΛΩΣ! Θα αλλάξουν όλα τα αμυντικά συστήματα, θα μπαίνουν περισσότερα γκόλ, θα υπάρξει καλύτερο θέαμα! Γνώμη μου!
------------------------------------------
    Θα… «χορτάσουμε» να βλέπουμε ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι το τέλος της περιόδου. Μεθαύριο, το ένα. Για το κύπελο, ακόμα δύο. Βάλε και άλλα δύο στα πλαίη-όφ, πέντε συνολικά. Τρία επάνω, δύο κάτω. Δεν σκέφτομαι κανένα, τις αστυνομικές δυνάμεις σκέφτομαι, με τα «μέτρα ασφαλείας». Φυσικά θα απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων, αν και δεν νομίζω πως θα υπάρχουν παοκτσήδες να πάνε στο «Καραϊσκάκη»  ούτε ολυμπιακοί να πάνε στην Τούμπα..
------------------------------------------
    Αυτό με τα «τρελά επιδόματα» είναι παλιό, «εσκασε μύτη» το 2010 όταν άρχισε η κρίση και όλοι έψαχναν να βρούν το «τις πταίει». Έφταιγαν πολλά, μεταξύ των οποίων και αυτό. Κάθε συνδικαλιστικό αίτημα, γινόταν δεκτό «στη ζούλα». Πάλι καλά, που δεν είχαν ζητήσει και επίδομα… συνουσίας οι ανύπαντροι , αφού δεν είχαν δικιά τους γυναίκα… Εάν το ζητούσαν, θα το έπαιρναν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου