Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/2/2020)
    Την Κυριακή που μας έρχεται, 23/2, γίνονται σε όλη την Ελλάδα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ, όπως όλοι ( υποθέτω….) οι εα συνάδελφοι το γνωρίζουν. Σε αυτές τις εκλογές, παρατήρησα μια φανερή «ομαδοποίηση» και μια μεγαλύτερη αντιπαλότητα από τις άλλες φορές. Οχι από όλους, βέβαια…. Οι βασικοί στόχοι της ΕΑΑΣ, παραμένουν οι ίδιοι, όπως και στις προηγούμενες διοικήσεις. Το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, το ξέρουν όλοι. Η διαφορά, είναι στο ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Κατά το κοινώς γνωστόν ( ποιος το είπε;Δεν θυμάμαι) η κάλπη είναι γκαστρωμένη, και δεν θέλω να υποθέσω  ποιοι θα είναι νικητές. Μέχρι τις εκλογές της Κυριακής, δεν θα αναφερθώ ξανά σε αυτές. Το μόνο που θα κάνω, είναι να ευχηθώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «καλη επιτυχια» με την ελπίδα πως το νέο ΔΣ που θα προκύψει, θα καταφέρει να προωθήσει τα σημαντικά προβλήματα που μας απασχολούν. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, παραφράσοντας το λεχθέν από έναν τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και προσαρμόζοντάς το στα «δικά μας», δεν πρέπει να ξεχνούμε πως…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΝΑΔΕΛΦΗ! Θα τα πούμε επι του θεματος, μετά τις εκλογές.
------------------------------------------
    Αυτό το «φρούτο του δράκου»  της Ινδοκίνας, πρέπει να είναι κάτι μεταξύ λωτού και  ακτινίδιου. Δεν έχω καμιά πρεμούρα να το δοκιμάσω, αφού τα δικά μας φρούτα, είναι τα καλύτερα στον κόσμο! Δεν το λέω εγώ, το λένε οι ξένοι!
------------------------------------------
    Αυτό με τους μπαμπάδες ( και μαμάδες) που φωνάζουν στα παιδιά τους, προσέξτε το, όσοι βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση. Με τις φωνές, δεν γίνεται τίποτα! Λόγια, που έρχονται και φεύγουν, χωρίς να αφήσουν πίσω τους το παραμικρό δίδαγμα, την παραμικρή συμβουλή. Οι γονείς, νομίζουν πως τα παιδιά, επειδή είναι μικρά, δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα. Πόσο άδικο έχουν…. Ας αναλογιστούν τις δικές τους παιδικές ηλικίες, και κάποιες ανάλογες καταστάσεις, που μπορεί να έζησαν.Τι θυμούνται τώρα από αυτές; Μόνο τις φωνές…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου