Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/2/2020)
    Ωραία μέρα εχθές στη Θεσσαλονίκη, ανοιξιάτικη. Απόλαυση μια βόλτα στην παραλία, και όταν κουράζεσαι, κάθεσαι και λιγάκι στα παγκάκια. Όχι για τσιγάρο, αλλά για ξεκούραση 5 λεπτών. Το τσιγάρο, είναι για άλλες ώρες, ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!
------------------------------------------
    Υπάρχει σχέδιο, λένε, για να δουλεύουν οι λαθρομετανάστες στα χωράφια! Δεν βλέπουν τους Έλληνες άνεργους, θέλουν με το ζόρι και το στανιό να…. «ενσωματώσουν» τους λάθρο, τους οποίους ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. Εάν γίνει αυτό, αφ’ ενός οι αγρότες θα ζούν με τον διαρκή κίνδυνο της κλοπής, του βιασμού και της δολοφονίας ( αφού κυρίως για αυτά είναι ικανοί ) και όχι με την εργατική απόδοσή τους. Εάν τους «αμολήσεις» στην επαρχία, θα δείς να γίνονται πράγματα που ούτε κάν φαντάζεται ο καθένας….
------------------------------------------
    Κάνουν λοιπόν αυτά τα «κλειστά κεντρα φιλοξενίας» για τους λάθρο, και συγχρόνως ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! Γίνεται το γνωστό «Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα». Μήπως ήρθε η ώρα να αγριέψουν τα ήμερα για να ημερέψουν τα άγρια; Όμως εμείς δεν θέλουμε να… ημερέψουν  θέλουμε ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!  ΟΛΟΙ! Και όχι 5-10 τη φορά με πτήσεις «τσάρτερ»…
------------------------------------------
    Και κάποιες προτροπές: Να τρώτε καθημερινά φυστίκια Αιγίνης, και να μην φιλάτε ανθρώπους που … δεν ξέρετε!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου