Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/2/2020)
    Μια και οι συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη έχουν τα κακά τους μαύρα χάλια, και δεν υπάρχει προοπτική βελτιώσεως, παρά τις…. εξαγγελίες και υποσχέσεις, και αφού τα δρομολόγια σε ΒΑΣΙΚΕΣ γραμμές έρχονται κάθε 25 – 30 λεπτά,  θα πρότεινα στον ΟΑΣΘ ή και στο Δήμο Θεσσαλονίκης ακόμα, στις στάσεις που δεν έχουν στέγαστρο, να βάλουν τουλάχιστον ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ, για τους υπερήλικες ή κουρασμένους που περιμένουν…. Το κόστος δεν θα είναι και πολύ μεγάλο. Φυσικά, δεν περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο, αφού … «περιμένουν 320 λεωφορεία από την Ιταλία»…. (Αυτό το έβγαλα από το μυαλό μου…)
------------------------------------------
    Μην ψάχνετε να βρείτε το εάν η CIA και η BND συνεργάζονται, γιατί πολύ απλά… ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ! Από το 1945, με την λήξη του πολέμου!! Δεν επρόκειτο να αφήσουν ανεκμετάλλευτο οι αμερικανοι το «παρθένο έδαφος» των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, την στιγμή που όλα ήταν δικά τους! Και με δεδομένη την ανάπτυξη των τεχνολογιών, μερικές από τις οποίες ούτε κάν φανταζόμαστε, είναι ηλίου φαεινότερο πως αυτές οι μυστικές υπηρεσίες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και τα εκμεταλλεύονται αναλόγως! BIG BROTHER δεν θέλαμε; Έ, τον έχουμε!
------------------------------------------
    Αυτό με την … μετακόμιση μυρμηγκοφωλιών για να χτιστεί εργοστάσιο της TESLA στην Γερμανία, αγγίζει τα όρια του γελοίου. Υπερβολή, φυσικά και είναι! Έτσι προστατεύεται η φύση; Με τις… μυρμηγκοφωλιές; Υπάρχουν πολλά άλλα αντικείμενα για την προστασία της, για τα οποία δεν κανουν κουβέντα, γιατί, απλώς, δεν τους συμφέρει
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου