Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/2/2020)
    Ταυτοποιήθηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα τα οστά του Γιώργου Κατσάνη, διοικητού της 33ης Μοίρας Καταδρομών και αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος βρήκε ηρωϊκό θάνατο κατά την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο το 1974. Η κηδεία του, 46 χρόνια μετά, θα γίνει στην πατρίδα του, το Σιδηροκαστρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τα οστά του, για να αναπαυθεί επιτέλους στην πατρώα γή, μετά από τόση ταλαιπωρία. Θα τον θυμόμαστε πάντα! ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ!
------------------------------------------
    Γυρίζουν, λέει, λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους! Μην βιάζεστε να πανηγυρίσετε…. Τους γυρίζουν με πτήσεις «τσάρτερ» και μέσα είναι 15 – 20 λαθρομετανάστες, και… 48 αστυνομικοι!!!! Δηλαδή, έρχονται με τον κουβά και φεύγουν με το σταγονόμετρο! ( ο τίτλος δικός μου ). Είναι δυνατόν, να φυλάνε κάθε λαθρομετανάστη τέσσερεις αστυνομικοί; Είναι δυνατόν, να γίνεται πτήση ( καλοπληρωμένη στην αεροπορική εταιρεία….) για 15 – 20 λάθρο; Τι φοβούνται και δεν γεμίζουν το αεροπλάνο; Αεροπειρατεία: Ναι, είναι πιθανόν, αφού πολλά έχουμε δεί από δαύτους. Ας τους πάνε δεμένους! Δεν είναι ανθρωπιστικό; Σωπάτε, καλέ…. Όλα αυτά που γίνονται, ανθρωπιστικά είναι; Ανθρωπιστικοί βομβαρδισμοί; Ανθρωπιστικές μάχες; Ανθρωπιστικές επιδημίες; Ανθρωπιστική τρομοκρατία; Σίγουρα, δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω, και θα κάνουν ό τι μπορούν για να μην γυρίσουν. Έ, και λοιπόν; Υπάρχουν και χειροπέδες και αλυσίδες. Για όσο κρατάει η πτήση. Άμα αποβιβαστούν, ας κόψουν τον σβέρκο τους!
------------------------------------------
    Κάθε τόσο και λιγάκι, διαβάζουμε για τους ηλεκτρονικούς απατεώνες με τα 5ψήφια κτλ, που λυμαίνονται τους κατόχους κινητών με δόλιες υπερβολικές χρεώσεις για υπηρεσίες που δεν ζήτησαν. Και όλο για μέτρα ακούμε, που δεν βλέπουμε. Η νέα κατεύθυνση των μέτρων, εφόσον υλοποιηθεί, προβλέπει συνυπευθυνότητα των παρόχων, καθώς και ρητή συναίνεση εγγράφως ( με SMS) του χρήστη. Άντε να δούμε, θα γίνει τίποτα;
------------------------------------------
    Ανυπομονώ να δώ την νέα ταινία του Τζέημς Μπόντ 007, έστω και με τον Ντάνιελ Κρέγκ. Και λέω «έστω», γιατί ο 007 ήταν ένας και μοναδικός. Ο ΣΗΝ ΚΟΝΝΕΡΥ!
------------------------------------------
    Τέλειωσε σήμερα το «Μακεδονικό Ημερολόγιο  1960». Από αύριο, σειρά έχει το 1961, και ελπίζω να βρούμε ενδιαφέρονα θέματα εκεί μέσα….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου