Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/2/2020)
    Δεν μας είχαν στην πρώτη διάσκεψη για τη Λιβύη, σιγά να μην μας έβαζαν στη δεύτερη!  Προφάσεις, πάντα υπάρχουν. Τώρα, λένε πως η δεύτερη είναι συνέχεια της πρώτης, οπότε όσοι ήταν στην πρώτη θα είναι και στην δεύτερη! Μην περιμένετε και πολλά πράγματα…. Οι αποφάσεις της πρώτης ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, και το ίδιο θα συμβεί και με την δεύτερη. Απλώς, θα έχουμε περισσότερους σκοτωμένους! Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι «καταπαύσεις πυρός» ευνοούν μόνον αυτόν που χάνει στον πόλεμο. Ποτέ αυτόν που κερδίζει! Και στην περίπτωση, φαίνεται να κερδίζει ο Χαφταρ….
------------------------------------------
    Αυτό το αφιέρωμα στο γαλλικό και ιταλικό ερωτικό τραγούδι στο «ΜΥΛΟ» στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να είναι πολύ καλό! Θα κρατάει κάπου 2 ώρες ( 28 τραγούδια επι 3 λεπτά μέσο όρο ) και προφανώς τα τραγούδια θα είναι κυρίως από την αθάνατη περίοδο της δεκαετίας 60. Όποιος μπορεί, να πάει.
------------------------------------------
    Να τα και τα αναδρομικά!..... Για να μην τα ξεχνάμε, δηλαδή. Μέχρι Ιουνιο, «δεν τρέχει κάστανο». Από εκεί και πέρα, «θα δούμε!»….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου