Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/2/2020)
    Βρήκα για σήμερα, 3-4 ειδήσεις για αναδρομικά, μόνο που δεν είναι «ειδήσεις», αφού γράφουν τα ίδια με άλλα λόγια…. Εάν έβαζα κάποιο, το μόνο που θα κατάφερνα θα ήταν να σας κουράσω! Άσε, για άλλη φορά…
------------------------------------------
    Αφού κατά τα φαινόμενα, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα «κλειστά κέντρα φιλοξενίας» στα νησιά, ας τα κάνουν σε κρατικές εκτάσεις απομεμακρυσμένες από πόλεις, και όχι σε επιταγμένες στις παραλίες. Και το «κλειστό», σημαίνει ΚΛΕΙΣΤΟ! Όχι να φεύγουν το πρωϊ και να γυρνούν το βράδυ! Πού θα πάνε;;;;; Τι θα κάνουν;;;;; Θα γυρίσουν;;;;; Το ότι θα έχουν επιπτώσεις εάν δεν τηρήσουν τους όρους, έ, ΝΑ ‘ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ !
------------------------------------------
    Καλή περίπτωση για τέστ σε πραγματικές συνθήκες οι αρματομαχίες των Τ-90 με τα LEOPARD 2 A4, εάν γίνουν. Μόνο που υπάρχει μειονέκτημα των χειριστών, αφού από την μια είναι τούρκοι και από την άλλη άραβες! Ούτε οι «μεν» ούτε οι «δε» φημίζονται για την χρήση τέτοιων όπλων……
------------------------------------------
    Λίγο υπομονή χρειάζεται να κάνουν οι Αμερικανοί. Θα τους στείλουμε τον Μητσοτάκη, άφού πρώτα σώσει την Ελλάδα. Εάν όμως βιάζονται, μπορούμε να τους στείλουμε από τώρα τον Τσίπρα, που είναι και διαθέσιμος!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου