Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    Η βία κατά της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ένα διαχρονικό πλέον γεγονός μόνιμα εγκατεστημένο με τις κατά καιρούς διακυμάνσεις της,προς το χειρότερο συνήθως!!
    Η βία αυτή που ασκείται εις βάρος της έχει όλες εκείνες τις επι μέρους εκφάνσεις της που είναι οι παρακάτω.
    1.)ΛΕΚΤΙΚΗ, που περιλούζει τους ενεργούντες υπηρεσιακά αστυνομικούς, είτε ομαδικά και οργανωμένα, είτε ατομικά, με σωρεία ύβρεων που περιλαμβάνουν όλο το... γενεαλογικό τους δένδρο και άλλες που παραπέμπει σε διαστροφικά μυαλά και συμπεριφορές,
    2.)ΣΩΜΑΤΙΚΗ που βλέπουμε να εκτυλίσσεται σε κάθε σχεδόν πορεία "διεκδίκησης", σε κοινωνικό, αθλητικό, οικονομικό και κυρίως πολιτικό επίπεδο. Εκεί που βλέπουμε τους καδρονοφόρους, ροπαλοφόρους (
με επεξεργασμένα "στυλιάρια") να καρφώνουν την σημαία της "ψυχής" τους, να φορούν τα κράνη "προστασίας", να γεμίζουν τους σάκους πολεμικής "εκστρατείας", με πέτρες, τούβλα και κάθε είδους οικοδομικού υλικού που είναι πολεμικό εφόδιο για την κατατρόπωση του έχθρού, που στέκεται εμπόδιο στις προσπάθειες καταστροφής και μπαχαλοποίησης. Εκεί και τα μπουκαλάκια, εκείνα τα αθώα μπουκαλάκια μπύρας, που κορυφαίος π.υπουργός τα αθωοποίησε, καθώς και τα ρόπαλα, που ήταν αριστεία προόδου και... ανδρείας και δόθηκαν στους σημαιοφόρους του κόμματος και κυρίως του.... αποκόμματος.
    Όλα αυτά τα "αθώα" σύνεργα πορείας, είναι για να προστατευθούν από το εμπόδιο στις διαθέσεις και σχέδια τους ,από την.... "φασιστική" αστυνομία, ενώ αυτοί εμφορούνται από απόλυτα δημοκρατικά αισθήματα!!
    **Η βία αυτή οδήγησε πληθώρα αστυνομικών σε νοσοκομεία με μόνιμα και εμφανή σημάδια της "δημοκρατικής" επαφής με τα κ...αλόπαιδα αυτά, αγωνιστές ...  ενδόξων αγώνων. Συγχρόνως δυστυχώς  έστειλε και πολλούς αστυνομικούς .. στον ουρανό, γιατί θέλησαν να βάλουν πρόφραγμα τα κορμιά τους.
    **Η βία αυτή είναι συνήθως από οργανωμένες ομάδες αναρχικών αντιεξουσιαστών, μπαχαλάκηδων της ζωής, με το αντίστοιχο κακό συναπάντημα, με επιδρομές εναντίον σε κάθε τι που είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,όπως το άνθρώπινο δυναμικό της, υπηρεσιακά οχήματα, κτίρια!!
    **Η βία αυτή ως ομαδική βία, διέπεται από την ψυχολογία του πλήθους, με κύρια εκδήλωση την ανεξέλεγκτη καταστροφική βία, σε κατάσταση διαστροφικής υστερίας!!
    **Κοντά στην βία αυτή, υπάρχει διαχρονικά και η βία των ΜΜΕ, ευτυχώς λίγων , με διατεταγμένους επίσης δημοσιογράφους και δημοσιογραφίσκους που με περισσή μανία, προβάλλουν θέματα και πρότυπα, για να πωλήσουν ...προβολή. Μεμονωμένα περιστατικά κάποιας στιγμιαίας πιθανής βίας, που κινείται στα όρια κάποιας νομιμότητας,  αστυνομικών, υπερπροβάλλονται, γίνονται σημαία...  αντίδρασης και όλοι οι αστυνομικοί ρίχνονται στο πυρ το εξώτερο. Ο σκοπός τους είναι να προκαλέσουν αντιδράσεις σε βάρος συλλήβδην, όλων των αστυνομικών, εξομοιώνοντας την όποια βία κάποιων αστυνομικών με αυτήν που δέχονται σε πολλαπλάσια φονικό βαθμό, ως αυταπόδεικτη και...  οφειλόμενη αντίδραση.
    **Δυστυχώς στις μέρες μας υπάρχει και η καθημερινή ενεργούμενη βία μέσω του νέου μέσου επικοινωνίας, του FB.
    Καθημερινά άπειρες είναι οι αναρτήσεις σε βάρος της αστυνομίας αναρτήσεις με χυδαιότητες,ανυπόστατες κατηγορίες, εξυβρίσεις δυσφημίσεις σε γενικό και ατομικό επίπεδο.
    **Στα πλαίσια αυτά βλέπουμε δυστυχώς και αντίστοιχες αναρτήσεις πολιτικών ,που στον βωμό μιάς παρωχημένης αντίληψης και ιδεοληψιών, υβρίζουν πεζοδρομιακά, ως παλιοί μούτσοι σε γκαζάδικα,τους αστυνομικούς και συγχρόνως ζητούν την... προστασία τους και την "υπηρετική" τους παρουσία.Το "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" δεν το έχουν ως "εμβληματικό" σύμβολο, αλλά ως τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και αντίδρασης που δυστυχώς τους... κατευθύνει.!!!!
    Χιλιάδες οι έντιμοι αστυνομικοί διαχρονικά τόσο στην ενέργεια, όσο και στην κατάσταση της αποστρατείας. Αστυνομικοί που προσέφεραν την νεανική τους ικμάδα, τις γνώσεις τους, την φλόγα ψυχής τους, για την ασφάλεια των Ελλήνων, πολλοί που έφυγαν με προβλήματα ως εκ της υπηρεσίας τους, πολλοί που πέθαναν για την υπηρεσία και ένεκα της υπηρεσίας. Χιλιάδες που μόχθησαν και μοχθούν καθημερινά με όλες τις αντίξοες συνθήκες για τον χειμαζόμενο πολίτη, άσχετα από κοινωνική, οικονομική, πνευματική κατάσταση και επίπεδο.
    *Όταν ακούς πολιτικούς να βρίζουν τους αστυνομικούς σου δημιουργείται έντονη θλίψη για το πολιτικό προσωπικό της χώρας για την κατάντια τους και την πνευματική τους μιζέρια!!!
    *Εθήτευσα στο ένδοξο Σώμα της πάλαι ποτέ Χωροφυλακής και στο ενοποιημένο μετά το
1984 Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως χιλιάδες άλλοι πριν από μένα, αλλά και μετά από μένα και γνωρίζω εκ των έσω την λειτουργία της, πέραν αναμφισβήτητα κάποιων κακών στιγμών της και κακών λειτουργών της!!!
    *Πάντοτε γινόταν η Ελληνική Αστυνομία ο σάκος του μπόξ επίδοξων σωτήρων στις επιδιώξεις τους και όπως μου έλεγε παλιός μακαρίτης διοικητής μου  "
είμαστε το αυγό,άν η πέτρα κτυπήσει το αυγό ή το αντίθετο το αυγό την πέτρα... το αυγό θα σπάσει"!!
    *Ας συνέλθουν κάποιο πολιτικοί, ως η μεγάλη πολιτική προσωπικοτητα η Νίνα Κασιμάτη, κάποια "γουρούνια" κάποιοι "δολοφόνοι" δεν πέφτουν στο βούρκο, που έπεσε η ίδια ,... αλλά θα ...δολοφονήσουν τα αισθήματα και τα συναισθήματα τους για να μην της απαντήσουν στο ίδιο λεκτικό επίπεδο, γιατί σέβονται την ιστορία τους και την... προσφορά τους!!
    Η λάσπη των λεκτικών "γουρουνιών" βρωμίζει την υστεροφημία τους, γιατί η λάσπη που πετάς στον καθρέπτη συνήθως είναι στο πρόσωπο που τον...βλέπει.
    ***Την αγάπη μου σε όλο το εν ενεργεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλους τους εν αποστρατεία συναδέλφους που δεν υπήρξαν ποτέ 'Μπάτσοι,γουρούνια,δολοφόνοι"και ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ...ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου