Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

6η Γιορτή Σοκολάτας και το τραινάκι του Αη Βασίλη στην Ημαθία


6η Γιορτή Σοκολάτας και το τραινάκι του Αη Βασίλη στην Ημαθία
https://thessbomb.blogspot.com/
    Ho, ho, ho!!!!! Μύρισε Χριστούγεννα, μύρισε σοκολάτα….
    Η
Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά η Περιφερειακή μας Ενότητα, έρχεται στην Ημαθία για να φέρει σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων.
    Γλυκίσματα, σοκολατολιχουδιές, μουσική, δραστηριότητες, δρώμενα και πολλές-πολλές εκπλήξεις θα χαρίσουν στα παιδιά και σε όσους νοιώθουν παιδιά, ατελείωτες στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης.
    Το «ταξίδι» της
Γιορτής Σοκολάτας, των ξωτικών και του Αη Βασίλη ξεκίνησε φέτος στις 14 Δεκεμβρίου από τα Λευκάδια Ημαθίας και μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου θα διανύσει με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι του εκατοντάδες χιλιόμετρα για να αγκαλιάσει όλη την Ημαθία. Σε κάθε του στάση, πέρα από σοκολατολιχουδιές, θα διεξάγονται δρώμενα και δράσεις από τα σκανδαλιάρικα ξωτικά του, που θα χαρίσουν ατέλειωτες στιγμές χαράς και γέλιου στους λιλιπούτειους φίλους του, για να καταλήξει τέλος στις 20 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στην Πλατεία Ελιάς όπου στο ζεστό ξυλόσπιτό του θα περιμένει με χαρά όλα τα παιδάκια να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους χαρίσει  «γλυκά δωράκια».
    Η επίσημη έναρξη της
6ης Γιορτής Σοκολάτας ξεκινά το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου με μια συναυλία-υπερθέαμα της Ελένης Φουρέιρα και θα συνεχιστεί για ένα 3ήμερο γεμάτο δράσεις, εκπλήξεις και γλυκίσματα που και φέτος ετοίμασαν για σας οι Ζαχαροπλάστες-Αρτοζαχαροπλάστες της Βέροιας με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το «ταξίδι» του Αη Βασίλη στην Ημαθία
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Λευκάδια: 17:00-18:30
Επισκοπή: 18:30-20:00
Αγγελοχώρι: 20:00-21:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Μελίκη: 17:30-19:30
Αγκαθιά: 19:30-21:30
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Βεργίνα: 17:30-18:30
Ριζώματα: 18:30-20:30
ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κοπανός : 17:30-18:30
Ναουσα :  18:30-21:30  show με τον μάγο Sankara
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Πλατύ : 17:30-18:30
Αλεξάνδρεια :  18:30-21:30  show με τον μάγο Sankara
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η επίσημη έναρξη της 6ης Γιορτής Σοκολάτας  με συναυλία-υπερθέαμα της Ελένης Φουρέιρα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 – ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
3ήμερο εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αη Βασίλη στην Πλατεία Ελιάς στη Βέροια
Το τραινάκι του Αη Βασίλη άρχισε να ταξιδεύει στην Ημαθία
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 6η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ
    Με το Τρενάκι του Αη Βασίλη να ταξιδεύει μαζί με τα ξωτικά του από άκρη σε άκρη της Ημαθίας, χαρίζοντας γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε το
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 η 6η Γιορτή Σοκολάτας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.
    Πρώτος σταθμός ήταν τα Λευκάδια Σε έναν πανέμορφα στολισμένο χώρο που επιμελήθηκε η Τοπική Κοινότητα Λευκαδίων και ο Σύλλογος Αγ. Παρασκευής, τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του που ζαβολιάρικα και παιχνιδιάρικα ως είναι, χάρισαν άφθονο γέλιο στα παιδιά, παίζοντας και χορεύοντας μαζί τους.
    Επόμενη στάση του ταξιδιού ήταν η Επισκοπή Νάουσας, Εκεί, και λόγω καιρικών συνθηκών, η Τοπική Κοινότητα και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι είχαν στολίσει πανέμορφα το αμφιθέατρο της Κοινότητας δημιουργώντας μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, τα παιδάκια υποδέχτηκαν με χαρά τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του, χόρεψαν, τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και απόλαυσαν τα σοκολατένια πουγκάκια που τους χάρισε.
    Το ταξίδι του
Σαββάτου κατέληξε στο Αγγελοχώρι όπου και εκεί, στην στολισμένη Πλατεία του χωριού μικροί και μεγάλοι περίμεναν από νωρίς με αγωνία την άφιξη του Τρένου. Ίδια ατμόσφαιρα μια ακόμη φορά, γεμάτη γέλια και χαρά.
    Την
Κυριακή, το ταξίδι ξεκίνησε από τη Μελίκη και κατέληξε στην Αγκαθιά. Στην Κεντρική Πλατεία της Μελίκης, σε έναν πανέμορφα στολισμένο χώρο με ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, την οποία επιμελήθηκε η Τοπική Κοινότητα και η κα Καραγκιόζογλου Βασιλική, μικροί και μεγάλοι της Γιορτής Σοκολάτας, υποδέχτηκαν το Τρενάκι του Αη Βασίλη και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Άφθονο γέλιο χορός, τραγούδι και στην Αγκαθιά όπου, αν και το Τρενάκι έφτασε με λίγη καθυστέρηση, οι λιλιπούτιοι φίλοι του και όχι μόνο, το περίμεναν με χαρά και αγωνία.
    Το ταξίδι συνεχίζεται. Τη
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, σε Βεργίνα και Ριζώματα και ακολουθούν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Κοπανός και η Νάουσα, για να καταλήξει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Πλατύ και την Αλεξάνδρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου