Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/12/2019)
    21 Δεκεμβρίου 1969! Σαν σήμερα, «αρραβωνιαστήκαμε»! Ορκιστήκαμε Πρωτοετείς Ευέλπιδες! ( και φύγαμε με άδεια για τις γιορτές…) Ο «γάμος» έγινε 4 χρόνια μετά , τον Ιούλιο του 1973 που ορκιστήκαμε Ανθυπολοχαγοί. Ένας «γάμος», που κρατάει όσο η υπόλοιπη ζωή μας…..
------------------------------------------
    Επίδομα 120 ευρώ στο προσωπικό των ΕΔ; Για εκτέλεση υπηρεσίας; Δεν διευκρινίζεται, εάν το επίδομα είναι ΜΗΝΙΑΙΟ ή ΕΤΗΣΙΟ. Γιατί, εάν είναι ετήσιο, αντιστοιχεί σε…. 2,5 ευρώ για κάθε υπηρεσία κατά μέσο όρο! ( 4 υπηρεσίες το μήνα Χ 12 μήνες = 48, και 120 3υρώ / 48 = 2,5 ευρώ) Εάν είναι έτσι, πρόκειται όχι απλώς για κοροϊδία, αλλά για γελοιοποίηση! Ελπίζω να εννοούν ΜΗΝΙΑΙΟ!
------------------------------------------
    Είναι πασιφανές, πως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με παρελκυστικές τακτικές και αναβολές, δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πρόοδο των εργασιών της Αμφίπολης. Αυτό επέβαλε η ιδεολογία της! Την στιγμή που προσπαθούσε να «ξεπουλήσει» την Μακεδονία, δεν της ήταν εύκολο αλλά και ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ την πρόοδο των εργασιών, από τις οποίες θα τονιζόταν ακόμα μια φορά η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Όμως οι καιροί άλλαξαν, ελπίζω μόνιμα, και οι εργασίες στην Αμφίπολη ξαναρχίζουν! Μακάρι να τελειώσουν σύντομα, για να δούμε την μεγαλοπρέπεια ενός μνημείου που τόσοι ( και όχι μόνο αριστεροί… ) θέλουν να κρύψουν και να αποσιωπήσουν!
------------------------------------------
    Άλλο πράγμα είναι να αγοράσεις πυροτεχνήματα για τις γιορτές, και άλλο να τα φτιάξεις μόνος σου. Συνήθως, αυτοί που τα φτιάχνουν μόνοι τους, έχουν ελλειπείς γνώσεις, με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για όλους. Όσο για υλικά κατασκευής, βρίσκουν όσα θέλουν! Και…. ο Θεός να βάλει το χέρι του!
------------------------------------------
    Δηλαδή, η «Χρυσή Αυγή» θα «ματσωθεί» εάν αθωωθεί; Επόμενο είναι. Εάν δεν έκαναν την απαγόρευση επιδοτήσεων, τώρα θα τα είχαν ξοδέψει. Αν τα πάρουν όλα τώρα από τον ειδικό λογαριασμό τους, μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα, προς όλες τις κατευθύνσεις.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου