Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/12/2019)
    Την στιγμή που με ένα «τρελόχαρτο» οι λαθρομετανάστες δικαιούνται ( δικαιούνται;;;; ) καταθέτοντάς το στην Υπηρεσία Ασύλου να φύγουν από το νησί για την ενδοχώρα, ήταν επόμενο πως θα στηνόταν τρελή κομπίνα από γιατρούς και δικηγόρους. Και βέβαια, δεν θα είναι η μόνη! «ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ!» Και τα πολλά λεφτά, αμβλύνουν και συνειδήσεις ( εάν υπάρχουν… ) και ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ξέρεις τι είναι, με ένα παλιόχαρτο να «τσεπώνεις» από 150 μέχρι 500 ευρώ κατά περίπτωση; Τα περι όρκων Ιπποκράτη και άλλων φιλοσοφημάτων, θυσιάζονται στο βωμό του ευρώ! Και μάλιστα, με χαμόγελο! Αυτοί οι λαθρομετανάστες που μας τους φόρτωσαν, έχουν ανοίξει πολλές «δουλειές» για τους επιτήδειους απατεώνες. Γιατί να σταματήσουν;
------------------------------------------
    Μέσα σε μια μέρα, είχαμε από τους Τούρκους 40 παραβιάσεις, 27 παραβάσεις, μία υπέρπτηση και 16 εμπλοκές στο Αιγαίο! Βέβαια, εμέις κάναμε τα «προβλεπόμενα», δηλαδή τα αναγνωρίσαμε και τα αναχαιτίσαμε. Και όλα καλά…. Εάν πρόκειται όλη αυτή η υπόθεση να είναι παιχνιδι, γιατί δεν μας το λένε να ησυχάσουμε; Εάν όμως δεν είναι παιχνίδι στον αέρα, ένα τούρκικο αεροπλάνο στον πάτο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, θα τους έκανε να «σκούζουν», αλλά θα τους συμμάζευε.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου