Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/12/2019)
    Λέει ο φίλος μου αρθρογράφος, πως είναι Η ώρα να δράσει ο λαός! Δηλαδή, να κάνει τι;;;;; Εκλογές, θα έχουμε σε 3 χρόνια. Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις, είναι… «να ‘χαμε να λέγαμε», όσο μεγάλα και αν είναι. Ξέρετε εσείς κανένα άλλο τρόπο ΝΟΜΙΜΟ για να… δράσει ο λαός; Πολύ απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και τι θα γίνει; Θα πάμε σαν το πρόβατο στο χασάπη; Δυστυχώς, δεν υπάρχει λύση! Α, ναι, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Ποιος; Πότε; Πώς; Αυτά πλέον δεν γίνονται…. Κατά τα άλλα, πέρασε η ώρα για να δράσει ο λαός….. Εις υγείαν μας!
------------------------------------------
    Από εκδηλώσεις, αυτές τις μέρες, «να φάνε και οι κότες»! Άλλες καλές, άλλες όχι και τόσο. Μπορεί κανένας, να διαλέξει καμία ΔΩΡΕΑΝ, έτσι, για να μην κλαίει μετά τα λεφτά του, και για να βγεί λιγάκι από το «καβούκι» του. Όλα πάντως, είναι θέμα γουστου!
------------------------------------------
    Επιβεβλημένη ενέργεια η καθιέρωση της Παραδοσιακής Ενδυμασίας της Θράκης, για τους ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Ένα πολύπαθο κομάτι της Ελλάδας, όπως Η  ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, δικαιούται να έχει την παραδοσιακή στολή του στην Προεδρική Φρουρά. Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε, του αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
------------------------------------------
    Ακόμα μια προνομιακή κατηγορία εργαζομένων, οι του ΜΕΤΡΟ Αθηνών, εκβιάζει με τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ της το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι κάνει, βλέποντας μόνο το ΑΔΙΚΟ συμφέρον κάποιων μελών της. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ επιτέλους! Ψαξτε να βρείτε τι προνόμια έχουν, και θα φρίξετε! Στην Ελλάδα της ανεργίας, αυτοί είναι μεταξύ των βασιλιάδων!
------------------------------------------
    Ά, ξέχασα! Έρχονται τα… αναδρομικά! Έτσι λέει κάποιο μπλόκ, και δεν έχω λόγο να το πιστέψω! Για αυτό, ετοιμάστε τις… σακούλες να τα βάλετε!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου