Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/12/2019)
    Η νοοτροπία που επικρατεί στην κυβέρνηση, σε ό τι αφορά τα Ελληνοτουρκικά, φαίνεται καθαρά από την απάντηση που είχε δώσει η Ν. Μπακογιάννη ( κόρη Κ. Μητσοτάκη και αδελφή Κ. Μητσοτάκη ) σε ερώτηση: «Και τι θέλετε, να βγάλουμε τον στόλο ……έξω;» Αυτό είχε προτείνει και Ταξίαρχος του Ελληνικού Στρατού, με αποτέλεσμα να του κάνουν προανάκριση και να τον παραπέμψουν σε στρατοδικείο. ( Αγνοείται η συνέχεια της υποθέσεως… ) Δηλαδή, τον στόλο μας τον έχουμε μόνο για… φρού – φρού και αρώματα, και όχι για να υπερασπίζεται την πατρίδα. Εκτός και εάν τον θεωρούν αδύναμο να ανταπεξέλθει σε αντιπαράθεση με τον τούρκικο…. Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα, η πρόταση είναι ξεκάθαρη και η μόνη που ταιριάζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι κνώδαλα ( όπως κάποιοι τέως πρωθυπουργοί που κυκλοφορούν, δυστυχώς ελεύθεροι και μιλάνε και από πάνω ): ΝΑΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΕΞΩ, για να προστατέψει την πατρίδα μας, όπως έιναι η αποστολή του. Και να βουλιάξει και κανένα τούρκικο βαπόρι, εάν χρειαστεί! Όμως, σε ποιους τα λέμε τώρα αυτά…. Άσε καλύτερα….
------------------------------------------
    Και για να μην σας προβληματίζει το παραπάνω, έχω τη λύση: Φτιάξτε καμία … μαρμελάδα, υπάρχουν συνταγές!
------------------------------------------
    Αλήθεια, σκέφτηκε σοβαρά κανένας, το τι γίνεται στις λαϊκές αγορές άμα θέλει κανένας να κατουρήσει, και ιδιαίτερα από τους παραγωγούς κτλ; Θα ψάχνει κοντινό μαγαζί με τουαλέτα, ή θα πάει πίσω από κανένα αυτοκίνητο ή δένδρο; Αυτά, είναι ντροπής πράγματα, και έπρεπε ήδη να έχουν επιλυθεί, πρίν ακομη από τον καθορισμό του χώρου. Και έιναι υποχρέωση του Δημοσίου, αφού εκείνο παρέχει τις άδειες. Και, σαν θέμα υγείας, είναι ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου