Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/12/2019)
    Εκλογές στην Αγγλία, και ο Μ. Τζόνσον με το γελοίο μαλλί ( κάτι σαν του Τράμπ… ) κέρδισε καθαρά. Τώρα, αυτό που μένει είναι να προχωρήσουν επι τέλους οι διαδικασίες για το BREXIT, να ησυχάσουν οι Εγγλέζοι, να ησυχάσουμε και εμείς…..
------------------------------------------
    Όλοι τώρα, περιμένουν τις παραμονές Χριστουγέννων, για να πάρουν τα ευρώ που έχουν να πάρουν από διάφορες πηγές και για διάφορους λόγους…. Ευτυχισμένοι, όσοι δεν τα έχουν απόλυτη ανάγκη για βιοποριστικους λόγους.
------------------------------------------
    Και επειδή ο καλός παπάς ευλογεί πρώτα τα γένια του, 7.000.000 ευρώ περίπου θα «ενθυλακώσουν» και πάλι τα διάφορα κόμματα…. Τα πιο «πεταμένα λεφτά» του προϋπολογισμού! Μέχρι και κόμματα – αποκόματα θα ματσωθούν και πάλι. Έχουν έξοδα; Ας τα πληρώσουν μόνοι τους. Τους «χρυσώνουμε» κάθε χρόνο, για να κάνουν τι;;;; Πολλές σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό, και καμία από αυτές δεν είναι καλή για τον πολιτικό συρφερτό της πατρίδας μας. Τι να λέμε τώρα… Όποιος σκέφτεται, καταλαβαίνει!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου